@Mis_Kudlacz: to taka subskrypcja jak spotify że z karty pobiera czy jakieś zlecenie stałe masz? Czy po prostu zwyczajny przelew się robi a ty nie wiesz jak?
@agio2010 @tagged Problem w tym, że za każdym razem w grę wchodzi inna strona, z innym numerem konta. Nie wiem, co będzie w przyszłym miesiącu, żeby z góry się od tego odciąć.
A same dane (numer, adres, CCV) podaję bardzo rzadko, jedynie, gdy muszę coś kupić. A gdy kupuję, to z tych porządnych stron - te mniej zaufane omijam.
@Mis_Kudlacz: Idziesz do banku, anulujesz wszystkie subskrypcje na karcie a najlepiej ją blokujesz. Zgłaszasz chargeback, czekasz na zwrot wszystkich pieniędzy i jeżeli jesteś pewien, że nie wpisywałeś danych z karty na jakieś p---o stronki xd to zgłaszasz sprawę na policję.
@Mis_Kudlacz: tak jak napisał Ci @MichaelT128. Dodatkowo jak Ci się chce możesz pocisnąć ich o RODO bo regulamin nie ma niezbędnych zapisów o przetwarzaniu Twoich danych i kontakcie z osobą u której możesz zastrzec dane :D
@Mis_Kudlacz: poczytaj o chargeback. I zamknij te konto w tym gównobanku bo jak Ci nie powiedzieli o chargeback to co to za bank. Żenada, a chciałem tam konto otworzyć lol.
Problem w tym, że za każdym razem w grę wchodzi inna strona, z innym numerem konta. Nie wiem, co będzie w przyszłym miesiącu, żeby z góry się od tego odciąć.
@Mis_Kudlacz: Uuuu, to w takim razie wygląda na celową akcję. najprostsze wyjście - zastrzeżenie karty + chargeback.
Bo nawet jeśli miałeś próbne konto, to na jednej stronie a nie ciągle na innej.
@Mis_Kudlacz, prosimy o złożenie reklamacji w dogodny dla Pana sposób, wszystkie drogi składania reklamacji znajdziesz na https://www.bzwbk.pl/informacje-o-banku/reklamacje.html. Przypominamy jednocześnie, że od złożonej reklamacji można się odwoływać. Zapraszamy także do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 1 9999. Pozdrawiamy
W tym miesiącu 168zł - www.zapiszwykresy.pl
W zeszłym 169zł - www.wynikspoleczny.pl
Kazda strona wygląda na lewą. W banku powiedzieli mi, że płatność wygląda legitnie, więc nic z tym nie zrobię. J---ł pies BZWBK.
Co mam zrobić? Iść na Policję?
#banki #finanse #pytaniedoeksperta
pkt 12 mówi jak masz anulować subskrybcje
@tagged
Problem w tym, że za każdym razem w grę wchodzi inna strona, z innym numerem konta. Nie wiem, co będzie w przyszłym miesiącu, żeby z góry się od tego odciąć.
A same dane (numer, adres, CCV) podaję bardzo rzadko, jedynie, gdy muszę coś kupić. A gdy kupuję, to z tych porządnych stron - te mniej zaufane omijam.
@Mis_Kudlacz: Uuuu, to w takim razie wygląda na celową akcję.
najprostsze wyjście - zastrzeżenie karty + chargeback.
Bo nawet jeśli miałeś próbne konto, to na jednej stronie a nie ciągle na innej.