Aktywne Wpisy

zomowiec +471
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +395
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop

Hejka lewacy posluchajcie sobie teraz audycji o symetrystach na TOKfm. Moze cos sie wam poprzestawia w tych waszych uposledzonych glowach. Jotro mozecie posluchac podcasta. Naprawde warto.
Dopóki nie zaakceptujecie tego o czym mowia w tej audycji Kaczafi bedzie wami rzadzil.
źródło: comment_SBJ70X2vGBhRrYwFXRZqxyjjOnrysVlD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Także nawróć się i idź na prawą stronę. To, że
j
To jest potezna roznica.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
to jest czerwona ZARAZA, nawet trzecia Siostra zwana prof. #staniszkis nazwała ich bolszewikami xD
poglądy gospodarcze są NAJWAŻNIEJSZE,
obnażyła jawnie wszystko, zwłaszcza kukłę albo jak wolisz "podnóżka prezesa czyli dudę"
boli cie :D
@Kempes:
masz szansę jeszcze się na prostować na prawicę (gospodarczą) albo chociaż centrum gospodarcze, jeszcze nie jest za późno dla Polski. idę spać.
młody jesteś widać, ja tamte ciemne czasy Polski pamiętam całkiem dobrze.
Czasem dziwią mnie ludzi którzy nie widzą ,że zostały tylko gady w pisie - cała ekipa Świętego Lecha Kaczyńskiego (w końcu zamordowany Santo Subito) odeszła z partii, ci co byli
@emasele: jej bym akurat nie przywoływał, bo ta babeczka co do zasady zawsze się myli. W okolicach 2015 zachwycała się młodymi kadrami pisowców a potem widzielismy co to za juniorzy. Ogólnie jak ona coś oceni/zapowie to bezpiecznie jest obrócić to na drugą stronę