Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
pic rel
#juventus
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
mamy bogaty język, naprawdę musisz stosować takie ohydne zapożyczenia językowe?
Nawiasem mówiąc do której screena nawiązujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma absolutnie nic złego w stosowaniu zapożyczeń językowych. Język to przede wszystkim narzędzie i można go używać w najbardziej optymalny sposób jeżeli się chce.
Ponawiam pytanie. O jakim screenowaniu
@Marseloo: Nie staram się wyjść na kogokolwiek i cokolwiek, nie mierz mnie własną miarą. Poza tym doskonale mnie zrozumiałeś, tylko hejtujesz i rżniesz głupa.
Serio jesteś opóźniona xD Zanim zaczniesz pisać to przeczytaj tekst ze zrozumieniem i przemyśl co chcesz napisać.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdro, potrenuj.