Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
Pietrzykowski +20
Żydzi to wydają się main characterem jakiegoś serialu XD
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Dzisiaj odpada Krem Wedlowski który miał ponad 38% głosów, a dokładniej to 38,68%. Cała reszta kremów miała poniżej 17% głosów. Oczywiście wciąż głosujecie na najgorszy krem czekoladowy; oczywiście z pozostałych!
Kolejna wykreślanka (kolejny etap wykreslanki kremów czekoladowych) odbędzie się dopiero 20. lipca z racji mojego wyjazdu.
Jeśli chcesz być wołany przy kolejnej wykreślance - możesz kliknąc w plusa i/lub zaobserwować autorski tag ----->
#wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najgorszy krem czekoladowy
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Walić to, choć pełna syfnego oleju palmowego - nutella jest królową smarowideł a wszystko inne to podróbka (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Aha. I TYLKO I WYŁĄCZNIE Z MASŁEM! Wtedy jest naprawdę przepyszna (。◕‿‿◕。
@Sachees: no co ja poradzę... A PRÓBOWAŁEŚ?
Jak jeszcze jadałem cukier (chlip) to potrafiłem popełnić arcygrzech - łyżeczką nabrać masła, potem uzupełnić nutellą - mmmMMMmmm... Masakra jakie to było pyszne.
Komentarz usunięty przez autora
niedobre
@WONSZIPAJONK: c---a prawda, odpadły najgorsze, zostały teraz najlepsze.
Pozdro
@enron: Dwie uwagi ode mnie: po pierwsze polecam Krem Wedlowski (lepszy skład i podobne w
@Tarec: MIędzy kremem z lidla, a nutellą jest ogromna przepaść na korzyść kremu z lidla. Mam akurat dwa koło siebie i mam wrażenie, że właśnie krem z lidla smakuje teraz bardziej jak nutella, a nutella smakuje jak nie wiadomo co.