@MisPluszowyZWadaWymowy: u ruskich kupisz 50 zł taniej np. pre-order RDR 2, zawsze coś w dolcach w sumie jeszcze taniej, pamietam przegladalem jakies egzotyczne kraje kiedys i wychodzilo duzo taniej
EA Access jest w sumie zapowiedziany na Ps.
@Shatter: ja czekam na to jak p----------y nie kupując kompletnie nic od nich, ale pewnie się nie doczekam, skąd masz takie info? bo jeśli to jest to co ktoś już tu
@Zwanek: Jakie są exclusivy na Xboxie poza Halo i Gears bo nawet nie wiem? Na PS jest Bloodborne i (uwaga, gorąca opinia!) pad wygodniejszy, także już w przedbiegach BIER PS wygrywa ( ͡º͜ʖ͡º)
@MadokaDobraWaifu: Działa krzyżak, teraz można już normalnie w platformówki nim brać. Jeżeli zaś idzie o twoje pytanie o exy(tj. Microsoft Exclusive), to i tak nie ma sensu brać ich pod uwagę, bo są to gry co najwyżej dobre, a zazwyczaj poprawne. Xboxa się dla exów nie kupuje. //taka moja opinia.
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#ps4 #xboxone --> #heheszki <--
@Shatter: Większość ludzi? Na ogół się ją podaje, bo jak ktoś kupuje abo na rok, to i tak zwykle nie robi tego w oficjalnym store ;d
Acha. No to pewnie "niebawem" nie będzie to wymieniane jako zaleta Xboxa :v
Poza tym, jeśli nie zauważyłeś, obrazek nie dotyczy wyższości jednej konsoli nad drugą,
Komentarz usunięty przez autora
w dolcach w sumie jeszcze taniej, pamietam przegladalem jakies egzotyczne kraje kiedys i wychodzilo duzo taniej
@Shatter: ja czekam na to jak p----------y nie kupując kompletnie nic od nich, ale pewnie się nie doczekam, skąd masz takie info? bo jeśli to jest to co ktoś już tu
Na PS jest Bloodborne i (uwaga, gorąca opinia!) pad wygodniejszy, także już w przedbiegach BIER PS wygrywa
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli zaś idzie o twoje pytanie o exy(tj. Microsoft Exclusive), to i tak nie ma sensu brać ich pod uwagę, bo są to gry co najwyżej dobre, a zazwyczaj poprawne. Xboxa się dla exów nie kupuje. //taka moja opinia.
Dzięki