Aktywne Wpisy
mefju1 +933
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla

placebo_ +256
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

#ps4 #xboxone --> #heheszki <--
źródło: comment_0TssNBmBEcKrjNExLmzl43spBWkvtbhZ.jpg
Pobierz@PapaThomasProblema: Ja nie o tym. Po prostu zauważam jak wygląda syskusja na wykopie, bez względu na to, która strona ma rację xD
Ale to jest ciekawe, bo w takim razie MS jawnie leci sobie w #!$%@?.
Ogólnie to tak, miałem tam wyżej dopisać że oczywiście czasami nie ma w ogóle polskiego, ale już nie zdążyłem edytować.
To prawda, u Sony cyfrowe wersje mają takie same podziały jak pudełka, często nawet identyczne oznaczenia. Więc MS jednak wygrywa na tym polu.
@MisPluszowyZWadaWymowy: tak, kupowałem wersję, która jest przeznaczona na rynek uk. Myślałem, że będą chociaż polskie napisy, bo na dubbingu mi nie zależy, ale nawet tego nie było. Grę przeszedłem, z angielskim nie mam problemu, ale jakoś tak zawsze lepiej zagrać w rodzimym języku. Przycebuliłem trochę i nie udało się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tu jest z uk i sprzedawca twierdzi że po polsku
https://www.ebay.co.uk/itm/Detroit-Become-Human-PS4-PLAYSTATION-4/183306742101?epid=11020234216&hash=item2aadeee955:g:vT0AAOSwAspbPIz~
https://e.allegroimg.com/original/036ac6/0d12b4bd446ebe500cff2d63341e