Aktywne Wpisy
anita-guzik +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Tu słuchaweczki za 70, tutaj cyk myk gierka za 50.
Ale tak, musiałem w końcu zamówić to nieszczęsne urządzenie jakim jest komputer, więc poświęciłem trochę czasu na dobranie odpowiednich komponentów wraz z montażem - po czym złożyłem zamówienie.
Coś jeszcze w trakcie było nie tak, bo dysk nie pasował, więc zamienili i finalnie dostałem maila, którego wycinek mówi o tym, że dostanę powiadomienie dotyczące odbioru (po dostaniu go mam wyruszyć po komputer) ewentualnie o danych przesunięciach terminów.
Aktualny termin "odbioru": 4 lipiec 2018 rok 16:00.
Dziś jest 5 lipiec.
U kogo w zamówieniach jest magiczny napis W realizacji (2/4)? U mnie.
U kogo przy zamówieniu jest napisane Data dostawy: 2018-07-04 2018-07-02? U mnie.
Kto 3 razy rozłączył się kiedy tłumaczyłem problem? U mn... Konsultanci.
Czy dostałem jakiekolwiek powiadomienie związane z PRZE-SU-NIĘ-CIEM zamówienia? Nie.
Nie spieram się o to, że jest przesunięte, spieram się o to, że NIE WIEM NA KIEDY.
Oczywiście nadal - czas jest dla mnie cenny i stąd nowy zestaw muszę mieć u siebie najszybciej.
Ps: Z wieloma firmami miałem problemy, więc to nie jest tak, że nie wiedziałem o morelach, ale patrząc na doświadczenia z tymi innymi - morele wydawało się najbezpieczniejsze.
@morele_net -> Posłałem Wam numer zamówienia na priv, z przyzwyczajenia, patrząc na doświadczenia innych pod tym tagiem, oj mam nadzieję, że te nagrane rozmowy trafią do materiałów szkoleniowych. Nie jesteście słowni.
TL;DR
#morele #morelenet #gorzkiezale #komputery #sklepyinternetowe #pcmasterrace #afera #oszukujo