Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +186
Zawsze mając przed oczami korpoludka zarabiającego te 12-13 brutto wydawało mi się że ma na pewno wygodne życie a wykopki jak zwykle przesadzają. Tym czasem to ledwie 8.5k na rękę, ciężko z tego przeżyć i spłacić gówniane mieszkanie za 600k-700k - gdzie połowę zżera sama rata. Teraz do mnie to dotarło.
#zarobki #pracbaza #nieruchomosci
#zarobki #pracbaza #nieruchomosci
Atypical +904
Mirki co się xD
Wystawiłem rower spalinowy na sprzedaż za jakieś 2000zł i od 7 rano ktoś wydzwaniał z jednego numeru a po godzinie 8 dostałem z drugiego taką wiadomość jak na screenie.
Gość zrobił mi dzień z samego rana tą wiadomością, a przypieczętował swoim zdjęciem XD No cóż, trzeba podnieść cenę tego roweru.
Jeśli jesteś tutaj (a sądzę że jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to pozdrawiam Cię
Wystawiłem rower spalinowy na sprzedaż za jakieś 2000zł i od 7 rano ktoś wydzwaniał z jednego numeru a po godzinie 8 dostałem z drugiego taką wiadomość jak na screenie.
Gość zrobił mi dzień z samego rana tą wiadomością, a przypieczętował swoim zdjęciem XD No cóż, trzeba podnieść cenę tego roweru.
Jeśli jesteś tutaj (a sądzę że jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to pozdrawiam Cię
https://www.facebook.com/witold.jurasz.16/posts/897157270471317
( dla znających rosyjski: https://ria.ru/amp/interview/20180703/1523789744.html?__twitter_impression=true )
#polityka #4konserwy #neuropa #dobrazmiana #morawiecki #kukiz #rosja #bekazpisu #ukraina
A czy to nie jest przykra prawda?
@AurenaZPolski: Jakieś merytoryczne uwagi masz czy tylko insynuacje i spiski?
@gupio: Kolejny co zaczyna od inwektywy, skąd wy się chamy bierzecie.
Wpis jest głównie o tym, kogo nam Kukiz wprowadził do parlamentu. Tyle.
W pierwszym zdaniu swojego "wywodu" insynuujesz, że Morawiecki jest Ruskim agentem i oddaje wschodnią Ukrainę Rosji.
A czy to nie sama Ukraina oddała "wschód" Rosjanom ograniczając nauczanie w szkołach języka rosyjskiego? I to na długo przed majdanem rozpoczynając proces marginalizacji ludności rosyjskojęzycznej, chcesz możesz się gimnastykować i wykarczowywać wpływy rosyjskie z Ukrainy. Gogola może usuniecie, ale co wejdzie zamiast niego?
Zachowujesz się jak szuria oskarżająca mniejszość polską na Litwie (z
@gupio: Przecież to kłamstwo. Mniej rosyskich mediów proponuję,
@gupio: Tak napisałeś.
A sympatia do Rosji bardzo zmalała i na wschodzie Ukrainy, zatem doprawdy nie wiem, czym się kierując twierdząc, że "sama Ukraina oddała "wschód" Rosjanom". Uprzejmie przypominam, że w Dombasie ciągle toczy się wojna.
@Andreth: