Wpis z mikrobloga

Po paru spotkaniach, wczoraj zaprosiłem laskę z #tinder do siebie na "film" ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Szło jak planowałem, doszło do macania, wkładam łapę w jej majtki a tam... zarośla! WTF, odeszła mi od razu ochota. Byłem przekonany, że wszystkie #rozowepaski się golą, ewentualnie zostawiają pasek/trójkącik dla ozdoby. Jeszcze gdyby to był spontan, nieoczekiwany s--s, ale ewidentnie wiedziała co się szykuje. #logikarozowychpaskow #s--s #zwiazki #gorzkiezale #truestory
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PrinsFrans: Tak samo, jak standardem jest posiadanie 190 cm wzrostu, 25 cm wacława, nowego samochodu i własnościowego mieszkania, jeżeli chce się poruchać. Trudno za tym światem nadążyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski: kobiety mają zwykle tak cienkie włosy na nogach, że prawie ich nie widać. Kobiecy zarost - hmm nie wiem z kim się spotykałeś, ale z moich koleżanek żadna się na twarzy nie goli. Zapach potu jest po prostu nieprzyjemny, jak zapach moczu czy odchodów, natomiast włosy ani nie pachną, ani nie wyglądają brzydko, po prostu są. W pewnych okolicznościach są nawet podniecające, można to zauważyć szczególnie na retro filmach
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski: nie będę się z tobą bzykał, bo masz włosy na pipce - no przepraszam, ale to nie jest tekst, którego spodziewałabym się po dorosłym mężczyźnie. Współczuję tej dziewczynie, że trafiła na takiego chłoptasia jak ty.

Tak z ciekawości: Ty się tam nie golisz jeśli masz partnera?

a to już moja sprawa prywatna, powiem tylko, że najważniejsze jest urozmaicenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski depilacja to obowiązek w dzisiejszych czasach nie że względu na s--s i wizualne doznania tylko na higienę. Sam jestem facetem i golę pachy aby nie śmierdziały, gole jaja aby się nie pociły gdy jest gorąco i golę dupę żeby się nie pociła i żeby łatwiej było wytrzeć po sraniu
  • Odpowiedz
@absztyfikantka ja zawsze gole Freda, dupę i pachy co kilka dni i wydawało mi się że to normalne i że kobiety tym bardziej powinny to robić, obrzydza mnie jak widzę kręcące się łoniaki z jakiejkolwiek części kobiecego ciała
  • Odpowiedz
@kociooka: a jeszcze odnośnie zarostu u kobiet to znam co najmniej 2 dziewczyny u których to był dość duży problem. "Koper" był bardzo widoczny. Jedna chyba jakieś zabiegi na to miała (laserowe czy coś , nie znam się) bo teraz wcale nawet nie widać, żeby się depilowała/goliła. Druga też coś z tym robiła, ale dalej jest to widoczne.
  • Odpowiedz
@kociooka: Jest mnóstwo badań na temat tego, że faceci lubią kobiety, które z wyglądu przypominają dzieci, ale w nie dosłownym tego słowa znaczeniu. Np. Facet lubi jak kobieta ma wielkie oczy (czyli takie jak dziecko). Dlatego właśnie kobiety malują oczy żeby były większe. Tak samo jest z goleniem łona. I akurat tutaj nie ma znaczenia to co kto lubi bo to są podświadome decyzje. Radzę poczytać bo jest tego dużo
  • Odpowiedz