Wpis z mikrobloga

@prosz_pana: ja wsiadam w glogowie i tez mam nadzieje ze tylko chwilowo nie jest uwzgledniony. To jest chyba taki prowizoryczny rozkład a calosc wrzucą jak zaczną sprzedaż czyli 10. Na mapce ze strefami są nasze stacje wiec nie ma sie czego obawiac raczej ( )
  • Odpowiedz
@LogicU: dzięki, uspokoiłeś mnie, Inna sprawa, że jak można by nie zatrzymywać się pomiędzy 2.30 a 7.07 rano. Zawsze jak wsiadam rano w ZG od strony peronu, to od strony torów jakieś ludziska otwierają drzwi i wyskakują na krótsze lub dłuższe sprawy, których nie podołali wystać w kolejce do toalet...
  • Odpowiedz
@LogicU: No właśnie się zastanawiam. Wsiadanie około 3.00-4.00 nad ranem ma tę zaletę, że nie śpi się wieczorem, a dopiero - po rozłożeniu namiotu około 9-ej rano na polu.Ponoć w nocy są w brudstockowych pociągach imprezy znacznie lepsze niż te, które odbywają się nad ranem...
Ale są jeszcze jakieś normalne pociągi o cywilizowanych godzinach- pic poniżej. Dla mnie - mają tę zaletę, że są zauważalnie tańsze (o 1/3 ceny; nie
prosz_pana - @LogicU: No właśnie się zastanawiam. Wsiadanie około 3.00-4.00 nad ranem...

źródło: comment_VsSZvvYdVbeXlBQCIq21wcUtfVaryaNR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
P.S. Co robię nie tak, że wszystkie te obrazki, które w dobrej wierze ładuję - muszą być odpalane linkiem? przynajmniej mi nie pokazuje obrazka, a link do klikania...
  • Odpowiedz
@prosz_pana: no wlasnie trzeba wtedy spac w dzien a to mi nie odpowiada. co do normalnych pociagow to jechalem takim 2 lata temu i współczynnik zezwierzęcenia był równomierny do woodstockowych pociagow tyle ze mniej osób. co do obrazków to moze spróbuj wrzucać w formacie png/jpg a nie gif xD
  • Odpowiedz