Wpis z mikrobloga

@oliho: To Gersdorf ma wpływ na to, kto pojawia się pod SN? Jeśli pojawiłby się na proteście pedofil, to znaczy, że trzyma się z pedofilami? Jak to ujął Andrzej Duda: ubeckie metody. Nie wątpię, że ten przekaz pójdzie w publicznej telewizji.
  • Odpowiedz
@GordonLameman3: Moje dochody są w nikłym stopniu zależne od tego, czy PiS rządzi, czy nie.
Najwyższe miałem w 2003, kiedy rządziło SLD. Paradoks taki.
Rozumiem, że ponieważ czerpiesz dochody ze spamowania wykopu, nie jesteś nawet w stanie pojąć takich zależności.
  • Odpowiedz
Rozumiem, że ponieważ czerpiesz dochody ze spamowania wykopu, nie jesteś nawet w stanie pojąć takich zależności.

@krzychol66: No właśnie ty to robisz. Nikt o zdrowych zmysłach nie pisałby takich głupot jak ty.
  • Odpowiedz
@krzychol66:
Z nas dwóch to ty nie jesteś w stanie przeczytać i zrozumieć aktu prawnego. Piszesz totalne głupoty i na każdym kroku usprawiedliwiasz #!$%@? PiS-u.
Trudno mi uwierzyć, że można to robić za darmo. Ludzie mają jednak trochę godności. Ty chyba jednak nie.
  • Odpowiedz
@GordonLameman3: Nic mi nie udowodniono i nikt nawet nie próbował.
Zakrzykiwanie chóralne i obsypywanie minusami nie jest merytoryczną dyskusją, w której można coś udowodnić.
A mi jest szkoda czasu na kopanie się z koniem. Takoż i ciebie w tym momencie zostawiam i wracam do realu. Bye.
  • Odpowiedz