halko miraski, szukam fajnej trasy do objechania Warszawy na rower, ilość km nieograniczona! Mile widziane ładne zakątki/budyneczki do zatrzymania się na moment , za pomoc BUK ZAPŁAĆ #warszawa #rower #podrozujzwykopem #sportoweswiry #kiciochpyta
@killdachill: a proszę, rachunek wyślę pocztą. Doprecyzuj tylko pytanie dla matołów mojego pokoju. Chcesz tras na obrzeżasz miasta i zrobić rundę wokół stolicy, czy gdzieś przez miasto chcesz pomykać i je poznać?
@Wycu91: z racji,że dwie ostatnie trasy robiłam jako rundke wokół to może być teraz coś przez miasto ale jestem otwarta na każdą propozycję matołku ( ͡°͜ʖ͡°)
@killdachill: jak nie umierasz ze zmęczenia, to znaczy że trening był słaby (⌐͡■͜ʖ͡■)
Trasa w 98% prowadzi lasami, ścieżkami, polami. Trasa raczej dla średnio-zaawansowanych (jak ktoś jeździ od wczoraj, to nie polecam :D) całość to ~50km. jak chcesz, to mogę podesłać ślad.
@killdachill: ja ostatnio bardzo polubiłem trasę w moich okolicach - dojeżdżasz sobie do Dębego (masz fajną drogę, można pojechać wałem po praskiej stronie, potem przez jabłonnę, w legionowie zaczyna się fajna ścieżka rowerowa, i dojeżdżasz na plażę w wieliszewie skąd do Dębego masz fajny dojazd). Możesz sobie usiąść, poopalać się i wrócić (jak chcesz to nawet i wrócić inaczej). Trasa w mojej opinii banalna, ale jedzie się bardzo przyjemnie (tak żeby
@Talarkowy: no dobra wiem,że trening ma męczyć, nie jeżdze od wczoraj, najdluzsza trasa przebyta to 60 km ale tempem spacerowym więc chodzi mi o przyjemność a nie o pot ,krew i łzy :P @rskkk: własnie start planuje na 19 więc chciałabym wrócić do domu 23 max 24
#prezydent #usa #polska Czy tylko mi przeszkadzała wczoraj wszechobecna flaga Ukrainy , podczas wizyty Bidena ? Jak na początku serio ich wspierałem to już mam tego powoli dość i ciągle czekam aż Zalenski zacznie usuwać pomniki bandery na Ukrainie
#warszawa #rower #podrozujzwykopem #sportoweswiry #kiciochpyta
Trasa w 98% prowadzi lasami, ścieżkami, polami. Trasa raczej dla średnio-zaawansowanych (jak ktoś jeździ od wczoraj, to nie polecam :D) całość to ~50km. jak chcesz, to mogę podesłać ślad.
@rskkk: własnie start planuje na 19 więc chciałabym wrócić do domu 23 max 24
Komentarz usunięty przez autora