Aktywne Wpisy
ak-47-kalasznikov +2140
alonzoo3 +78
Też macie ten problem, że w ogóle nie chce Wam się szukać partnerki?
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Tutaj wszystkie -> https://www.alget.pl/19-samochodowe
Wiadomix, jedno majo jabłko z technologią Power Delivery, inni Hjuałei z FCP, a spore grono Samsunga i inne słuchawki z obsługą QuickCharge - więc KAŻDY znajdzie odpowiednią dla siebie ładowarę lub też ładowarko-transmiter.
Zasady są bardzo proste:
1. Plusujecie ten wpis
2. Lajkujecie nasz fanpage -> https://www.facebook.com/algetpl/
3. Wygrywają 3 osoby, które spełnią powyższe warunki, kwestie fanpage zweryfikujemy po wygranej, lepiej nie oszukiwać o czym przekonało się już kilku smiałków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Zielonki mogo
5. Zabawa trwa do czwartku 5.07.2018 do 12:00, losowanie przez #mirkorandom
Przy okazji informujemy, że cały czas wysyłka wszystkich towarów na www.alget.pl przy zamówieniach powyżej 100 zł jest DARMOWA
#rozdajo #alget #oniondeals #ladowarka #rock #rockspace #mobile #technologia #samochody #motoryzacja #okazje
Pozwólcie uczestniczyć tym osobom, którym odpowiadają jego warunki. Organizowaliśmy z powodzeniem już kilka rozdajo i bywały również takie, które nie miały żadnych wymagań. W tym rozdajo prosimy jedynie o lajka na fanpage. Jeśli nie masz FB, zostaw suba na naszym YT (nie dajemy linka, znajdziesz
Nawigacja 2.4A ciągłe + telefon qc2 2a
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora