Wpis z mikrobloga

#urzadpracy #bezrobocie
Hej mireczki, mam pytanko. Czy muszę iść do urzędu pracy i przyjąć tą robote? Bo matka i siostra mi mówią że muszę bo jak nie pójdę to mnie w--------ą z bezrobocia. Dzwoniłem ostatnio i babka mi powiedziała że nie mam obowiązku, powiedziałem to im ale oni dalej swoje... Kto ma racje, bo ja już k---a nie wiem XD
perfidnyplan - #urzadpracy #bezrobocie
Hej mireczki, mam pytanko. Czy muszę iść do u...

źródło: comment_1VhlfcGpPqUlfScm5XQeUnMeuh1KJQJO.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@perfidnyplan: propozycję możesz odmówić gdy m.in. jesteś chory, dokształcasz się, opiekujesz się członkiem rodziny lub gdy firma znajduje się daleko od Ciebie (więcej niż 3 godziny dziennie komunikacją publiczną na dzień)
  • Odpowiedz
@Reikor: @wyngorz: @Dpdp: @xandra: Czyli co babka z infolini mnie wprowadziła w błąd? Powiedziała że to zaproszenie i jeśli nie ma nic napisane o obowiązku pod groźbą w-----------a to nie muszę przychodzić. Aż zadzwonie jeszcze raz z ciekawosci. A i dodam że termin mam na sierpień że mam przyjść
  • Odpowiedz
@bemol14: czemu lekko ? Chce opowiedzieć wszystko szczerze, jakie mam plany itd wiesz, nie mam doświadczenia i zawodu, skończyłem tylko gimnazjum. Ale mam ambitne plany i chęci, mam nadzieje ze się uda ;)
  • Odpowiedz