Wpis z mikrobloga

@Drakii: tak ale to wymagałoby 11,5k transakcji na sekundę do czego nie jest się w stanie zbliżyć i nie bedzie jeszcze przez jakiś czas żadna giełda, logiczne jest to, że jak jest taki wolumen na nowo powstałej giełdzie to jej właściciel ma spore środki po to aby ją rozkręcić bo jak giełda ma problemy z płynnością to nikt ie będzie chciał na niej tradować, ja już wiem, że ta giełda na
@Drakii: xd, że co, chcesz mi powiedzieć, że jak ktos tam przechodzi z realnymi pieniędzmi to giełda mu sprzedaje btc za prawdziwe pieniądze a sama kupuje od innych za swoje wirtualne czy co bo nei czaję XDDDD, logiczne jest to, że jeżeli giałda zaczyna w ten sposób to jej właściciel posiada bardzo duży kapitał, z czego niewielką cześc używa do rozkręcenia interesu, robiąc sztuczny wolumen ale to są wciąz realne pieniądze,
@Drakii: TREAZ robi GŁÓWNIE ze soba jednak z każdym tygodniem będzie coraz więcej nowych użytkowników, co do tego nie mam wątpliwości bo azja to najwiekszy rynek, wiele osób nie ma krypto musi je w jakiś sposób nabyć po to idzie na giełde, dlatego tak ważne jest aby mieć odpowiednią ilość krypto na starcie gdy zakłada sie własną giełdę, nikt nie chce być na giałdzie, na której nie ma płynności, gdzie jedno
dlatego tak ważne jest aby mieć odpowiednią ilość krypto na starcie gdy zakłada sie własną giełdę, nikt nie chce być na giałdzie, na której nie ma płynności, gdzie jedno zlecenie na np 1btc podnosi cenę o kilka%, to znak, że na takich giełdach nie ma wystarczajacej ilości śrofków, i nie będzie bo ich właściciele nie posiadają odpowiedniej ilości krytpo, bo dgyby ją mieli to też w ten sposób rozkrecaliby interes

@DzikiNick: