Wpis z mikrobloga

  • 1
@rihno jak ja chacie są pierogi ruskie, to jem je cały dzień (śniadanie, obiad, kolacja) i tylko pierwsza runda wchodzi z wody. Reszta z patelni. I tak im bardzie przypalone tym lepsze
  • Odpowiedz
  • 0
@VCO1
@rihno
Już myślałem, że o frytkownicy nikt nie napisze. Jeszcze lepsze niż z patelni i nie trzeba co chwilę obracać żeby się równo opiekły.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rihno: tylko podsmażone! babcia się na mnie denerwuje zawsze, że nie chce świeżych jeść ale takie są najlepsze... ze śmietaną oczywiście. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@rihno: nie wiem czemu, ale pierogi lubię tylko gotowane. W pierwszej kolejności z owocami, a w drugiej tylko z mięsem. Jak widzę, że ktoś je smaży (jeszcze takie z kapustą i grzybami) to mi się chce wymiotować. Mało jest rzeczy, których nie lubię pojeść. Ale #!$%@? pierogi smażone to dla mnie ohyda nr. 1
  • Odpowiedz