Aktywne Wpisy
djpatri +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +17
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Dzisiaj będziemy oceniać serial "Dr House" (2004-2012). Bardzo proszę by mirki oglądające ten serial podzieliły się swą opinią o nim, gdyż mój tag jest przewodnikiem serialowym dla mirków, które danego serialu nie oglądały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne głosowanie w poniedziałek - zajmiemy się wtedy serialem "Miodowe lata" (1998-2003).
Tag do obserwacji: #wykopoweseriale
Zasady: Oceniamy różne seriale z różnych gatunków i różnych okresów (najpierw te najpopularniejsze, potem się zobaczy). Głosujemy na oceny od 1 do 10 by potem uśrednić ocenę dla danego filmu. Celem jest 1) sprawdzenie gustu wykopków oraz 2) sprawdzenie jak uśrednione oceny będą się różnić od tych na IMDB i filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od mojego czasu.W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś ten serial.
Miłej zabawy :)
#seriale #wykopoweseriale
na ile oceniasz?
Komentarz usunięty przez moderatora
Ateista mający gdzieś konwenanse, walący prosto z mostu prawdę w oczy i do tego non stop na Vicodynie - 20/10
Zakończenie serialu to chyba best ever. Aż się popłakałem.
Ej, mogę moje propozycję na seriale dać? M.A.S.H., McGyver i Drużyna A ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kocham ten serial. 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Komentarz usunięty przez moderatora
Średnio logiczne to.