Aktywne Wpisy
elena-mary +10
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aha i jak macie jakąś mega dobrą grę ale z trochę bardziej rozbudowanym sterowaniem to możecie zarzucić, jak trzeba to mam dużo przycisków na myszce i mogę jeszcze sobie zmapować przyciski z klawiatury na pada i obslugiwac go sobie drugą ręką, ale to musi być jakaś #!$%@? gra, żeby warto było tak kombinować xD
#gry
@meshack: pff...
Wszystkie turówki się nadają. Jak masz dobry sprzęt to nowy xcom będzie dobrym wyborem.
Jest jeszcze Europa Uniwersalis, gry z serii Total War i Civilization.
@chciwykrasnolud: gralem i ogolnie nie gustuję w strategiach + w takich taktycznych grach trzeba pomęczyć szare komórki często, a chciałbym coś niewymagającego, żeby sobie przed snem na czilku pograć.
@chciwykrasnolud: Nie manipuluj, tam jest jeszcze xD na końcu, żeby zaznaczyć, że piszę to oczywiście z przymrużeniem oka ;)
@Hrabia_Heheszko: właśnie nie chcę takich bezsensownych rombanek, strasznie szybko się to nudzi.
@Shengen: właśnie się zastanawiam nad tą grą. Mam tyrany i jest nawet spoko tylko odłożyłem ją na razie bo mam strasznie długie czasy ładowania na lapku a po tym wstępie z edyktem zaczyna się dużo biegania między lokacjami xD pillars jest troche starsze to może będzie z tym lepiej.