Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć :)

Mam 28 lat, singiel z wyboru, nie żaden #przegryw :)

Parę lat temu, podjąłem właśnie taką decyzję, że pójdę przez życie sam. Skupie się na sobie, swojej pracy, pasji, na marzeniach. I wszystko szło dobrze. Wszyscy kumple po kolei się żenili, a ja nie miałem zamiaru szukać sobie dziewczyny :)
Parę tygodni temu ślubował mój stary przyjaciel. Od zerówki się znamy. Oczywiscie na wesele zaprosił, jak każdy inny kumpel, z osobą towarzyszącą.
Zawsze przychodziłem sam. Potańczyć w końcu będzie z kim. Ale ten mój drogi przyjaciel, naciskał na mnie, że mam przyjść z jakąś niewiastą i tyle. Bo się obrazi :) oczywiście, to były żarty.
Na wieczorze kawalerskim ktoś postanowił zrobić ze mną zakład. Jak przyjdę z panną, to zgarniam jednego papierowego Sobieskiego. Jak nie, ta ja się takiego pozbedę.
Chęć wygrania zakładu skłoniła mnie do poproszenia mojej znajomej o towarzystwo. Oczywiście, nie powiedziałem, że się założyłem :) Znajoma się zgodziła, bez problemu.
Przyszedł czas wesela. Pojechałem po znajomą, zabrałem na wesele. Bawiliśmy się zajebiście. Cały czas praktycznie tylko we dwoje :)

No i mnie wzięło. Zakochałem się. Ewidentnie uczucie odwzajemnione. I cały misterny plan na życie w p*zdu... Cholera miłość.
500 zł z zakładu nie wziąłem. Wygrałem coś lepszego.

To tyle, tym chciałem się podzielić. Dobrego dnia/wieczoru/nocy :)

#feels #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 46
  • Odpowiedz
Parę lat temu, podjąłem właśnie taką decyzję, że pójdę przez życie sam

@AnonimoweMirkoWyznania: nikt kto nie był zraniony albo nie cierpiał przez miłość nie podejmie takiej jednoznacznej decyzji o życiu jako singiel, no chyba, że próbuje sam siebie oszukać. trzymam za ciebie kciuki i życzę powodzenia ;)
  • Odpowiedz