Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +384
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
Aggressiv +186
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Od 3 lat jakoś nie chciałem iść na studia, wiadomo rodzina hur dur idz na studia bedziesz KIMŚ xD ta.
Stwierdziłem, że w tym roku pójde na informatyke niestacjonarnie, mój wybór bez presji rodziny. Nagle matka przemyśl to czy chcesz iść, bo tylko pieniadze znarnujesz xD no kek to mój hajs nie jej, a jak mi sie nie spodoba to zrezygnuje nie zbiednieje po opłaceniu wpisowego i pierwszej raty ;; zresztą czemu miałbym zrezygnować ;;
Taka troche #logikarozowychpaskow #gorzkiezale
Moi rodzice nadal twierdzą że informatyka to zawód bez przyszłości i że zrobili mi przysługę nie dając mi na nie iść.
@polik95: Ehh co Ty pierwszy raz w życiu z matką rozmawiałeś?
Przecież większość z nich taka jest, że będą się zawsze martwić i troszczyć o swoje dzieci. Ona Ci po prostu powiedziała, żebyś to dobrze przemyślał. BO WIDOCZNIE CIĘ LUBI
Gdzie tu #logikarozowychpaskow ? No już bez przesady...
@polik95: musisz zaakceptować miłość matki :D
@sukablyat: No ja we wpisie OPa wyczytałam, że matka mu kazała przemyśleć, a nie że źle ¯\_(ツ)_/¯
W kazdym razie powodzenia ;)