Aktywne Wpisy
Kearnage +823
zeszyt-w-kratke +34
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Jedziemy do Was w sobotę, pociąg powrotny mamy o 16:59
Lecimy trasą jaką w styczniu zrobił @zukikiziu https://www.strava.com/routes/14008015
Jakieś uwagi co do wjazdu do miasta? Może ktoś ma ochotę po nas wyjechać?:)
#rower #szosa #rowerowawarszawa #szosowawarszawa
@masash: Ja mam tylko taką małą uwagę, żebyście nie zapomnieli dokręcić do trzystu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do miasta jeździe ciągle prosto Warszawką i dojedziecie do słynnego pomnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zukikiziu: 4.
V1 jest trochę szybsza, V2 fajniejsza, jedzie się leśną wyasfaltowaną drogą (na zdjęciu). Raczej nie polecam opcji Kolbuszowa-Głogów Małopolski-Rzeszów. Mimo, ze jest to najszybsza opcja (można nieźle zapierdzielać) to jazda w okolicach 15 to mimo wszystko dramat. Ja jechałem w przeciwnym kierunku, ale to było o 4 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od Głogowa Małopolskiego do Rzeszowa będzie krajówka i jak napisał @zukikiziu za miło to nie ma (są szerokie pobocza) to można to zmienić na Takie coś - jeśli i tak będziecie dokręcać do 300
@Bolo92: dzięki dzięki :D