Aktywne Wpisy
smooker +56
#rosja #turcja #ukraina
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Personel hotelu w Turcji pobił rosyjskiego turystę za skargę na niewłaściwe zachowanie innych gości - teraz mężczyzna znajduje się na oddziale intensywnej terapii, a Turcy próbują "zatuszować" sprawę na policji.
Pracownicy tureckiego pięciogwiazdkowego hotelu Nox Inn Deluxe Hotel 5 * dotkliwie pobili rosyjskiego turystę z powodu skargi na niewłaściwe zachowanie innych gości - rzucali butelkami w Rosjanina z balkonu.
Po tym,
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Personel hotelu w Turcji pobił rosyjskiego turystę za skargę na niewłaściwe zachowanie innych gości - teraz mężczyzna znajduje się na oddziale intensywnej terapii, a Turcy próbują "zatuszować" sprawę na policji.
Pracownicy tureckiego pięciogwiazdkowego hotelu Nox Inn Deluxe Hotel 5 * dotkliwie pobili rosyjskiego turystę z powodu skargi na niewłaściwe zachowanie innych gości - rzucali butelkami w Rosjanina z balkonu.
Po tym,
smooker +74
#swiat #dzieci #co2 #neworder ##!$%@? #gazety #artykul
Ich propaganda z dnia na dzień staje się coraz bardziej szalona. Wyobrażacie sobie, gdzie będziemy za pięć, siedem lat?
Artykuł w niemieckiej gazecie:
„Największy zabójca klimatu na świecie.
„…każde dziecko, które się nie urodziło, oszczędza emisję CO2 o 58,6 ton rocznie.
„Dzieci są słodkie, ale przyczyniają się do zmian klimatu”.
Ich propaganda z dnia na dzień staje się coraz bardziej szalona. Wyobrażacie sobie, gdzie będziemy za pięć, siedem lat?
Artykuł w niemieckiej gazecie:
„Największy zabójca klimatu na świecie.
„…każde dziecko, które się nie urodziło, oszczędza emisję CO2 o 58,6 ton rocznie.
„Dzieci są słodkie, ale przyczyniają się do zmian klimatu”.
Wczoraj wieczorem gram sobie w gierki, pije piwko i odkładając browarka na biurko nie trafiłem i #!$%@?łem je na obudowe obok, zanim je zdążyłem podnieść to w #!$%@? go się nalało do środka przez kratke wentylacyjną z góry... Komputer sam się wyłączył natychmiastowo (różowa twierdzi że się restartował, nie wiem bo ja w tym czasie klęczałem pod biurkiem i wypinałem wszystkie wtyczki).
Rozkręciłem go, część piwa poleciało przez radiator i odparowało, troche na płyte główną ale większość zatrzymało się na karcie graficznej.
Oczywiście jeszcze nie sprawdzałem czy działa tylko zostawiłem go na noc aż wyschnie. Bedzie działał albo nie. **Tutaj pytanie: jak usunąć tą lepiącą się pozostałość po piwie z układów?
#elektronika #informatyka #kiciochpyta #pcmasterrace ##!$%@?
Możesz zawsze umyć to mydłem normalnie (ale bardzo delikatnie), wypłukać woda destylowaną i doczyscic izopropanolem.
Nie próbuj nawet acetonem bo może rozpuścić albo rozmazać niektóre elementy i nie jest to bezpieczna opcja
Update sytuacji.
#!$%@? mać przez wasze idiotyczne rady #!$%@?łem komputer!!!
Wymyłem karte graficzną, najpierw wodą z delikatną ilością detergentu, później isopropanolem (#!$%@? lałem po całości xD) pędzelkiem i szczoteczką do zębów (chociaż mam wrażenie że szczoteczka miała za twarde włosie i lekko porysowałem). Przy okazji wymieniłem nową paste termoprzewodzącą na procku, wymyłem radiator pod prysznicem i też przemyłem pędzelkiem i isopropanolem płytę