Wpis z mikrobloga

@Vamiacz: nie wiem czy mi sie chce jezdzic po lumpeksach i szukac takich co mi sie beda podobac i dodatkowo w dobrym rozmiarze, chyba ze jest jakis typowy z butami gdzie raczej znajde to co mnie interesuje
  • Odpowiedz
@Wypieracz: Tbh w------l się w jakieś grupki na fejsie ala jak będzie z dandysami, moda klasyczna etc. tam często latają po wszystkich miastach w polsce fajne klasyczne butki za rozsądną cenę i 9/10 przypadków będzie to lepsze niż nówki z sieciówek a stracisz może 10 minut czasu wolnego - warto spróbować ¯\_(ツ)_/¯ Jak nie to poluj w jakimś TKMAXXie czy cuś
  • Odpowiedz
@Wypieracz: no to jak tanio i bez patrzenia na jakość to królewski herb. Możesz też poszukać meerminów na ebayu secondsów. Może trafisz z rozmiarem. Warto też patrzeć na h&m premium, bo te ich oksfordy są na prawdę dobre w niskiej półce cenowej.
  • Odpowiedz
@k0lasz: no powiem ci że 350zł, wojas i całkiem ładne to kusząca propozycja, jak mam za 200 kupić jakieś g---o to chyba rzeczywiście lepiej dołożyć i mieć już coś porządnego.
@makamele: wołam bo to na prawdę ciekawa oferta
  • Odpowiedz
@Wypieracz: Bo oni co jakiś czas je rzucają. Jak nie potrzebujesz pilnie to bym poczekał bo się pojawią pewnie po wyprzedaży. Te z wojasa mają okropne mrówkojadowe kopyto
  • Odpowiedz
@Wypieracz: Ach, myślałem, że mają, bo zawsze mieli. Te Wojasy jednak nie są za ładne. Jak masz czas to dołącz do "Jak będzie z dandysami - sekcja handlu" i poluj. Loake tam chodzą po 200-300zł.
  • Odpowiedz
@Wypieracz: Zobacz sobie jak to kopyto jest wydłużone i w dodatku podniesione do góry. Jest obiektywnie brzydkie i przywodzi na myśl buty z poprzedniej epoki.
Jaki rozmiar masz? Może uda się coś znaleźć
  • Odpowiedz