Wpis z mikrobloga

Uwielbiam podróżnicze zapędy mojego Dziadka.
Dziś o 7:40 dzwoni do mnie:
Dziadek: Chciałbyś lecieć na Kanary na tydzień? Znalazłem Last Minute za 1300zł.
Ja: Jestem zainteresowany.
Dziadek: To się pakuj. O 15:00 po ciebie przejeżdżam, wylot o 18:00
I teraz trzeba się spakować na szybko i niczego nie zapomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#truestory #chwalesie
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LowRyder_: Wszędzie, w każdym biurze podróży. Sam dzisiaj właśnie znalazłem ofertę i lecę w piątek do Grecji za śmieszną kwotę. Najtańsze są loty z dnia na dzień. Tylko nie można za bardzo wybrzydzać, jest to się leci
  • Odpowiedz
  • 3
@mojwa: nie marudzę tylko mówię jak jest. Na wyspach Kanaryjskich zjadłem zęby, bo byłem wielokrotnie (prawie zawsze wyjazd organizowany we własnym zakresie).

Pojechałbyś do Alicante, Walencji, albo Barcelony to miałbyś równie ciepło, a przy okazji byś coś zwiedził i poimprezował.

Kanary fajne na jesień, albo zimę. Byłem w ostatnie świata bożego narodzenia w Playa de Las Americas i sobie chwalę.

No ale czego się spodziewać po ludziach jadących w 2018
  • Odpowiedz
  • 61
@DobrzeNaoliwioneLozysko mam nadzieję że przejdzie ta ustawa i na wakacje będzie można jechać tylko z licencją bo niektórzy nie mają ani doświadczenia, ani wyobraźni i np jadą na wczasy z biurem podróży
  • Odpowiedz
@Lantan: Ta... robią rzeczy momentalnie, spontanicznie, bez przemyślenia, a później przychodzi rozczarowanie i teksty typu "mogłem się zastanowić lepiej", "żałuję", "słabo wyszło" itp. nie mówiąc już o ewentualnych kłopotach jakie mogą wyniknąć z tak nieprzemyślanych hehe decyzji. Pomijam fakt, że najczęściej zdolni do takich rzeczy są najczęściej pewni siebie cwaniacy, którzy nie mają żadnych problemów na co dzień lub urodzili się w bogatych rodzinach. Tutaj nie ma czego szanować.
  • Odpowiedz
@donslime: tam i z powrotem, na luziku można znaleźć nawet hotele 5 gwiazdkowe z all inclusive w naprawdę niskich cenach. Tylko warunek-jedzie się praktycznie z dnia na dzień
  • Odpowiedz