Aktywne Wpisy
Tyrande +23
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +54
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Dziś o 7:40 dzwoni do mnie:
Dziadek: Chciałbyś lecieć na Kanary na tydzień? Znalazłem Last Minute za 1300zł.
Ja: Jestem zainteresowany.
Dziadek: To się pakuj. O 15:00 po ciebie przejeżdżam, wylot o 18:00
I teraz trzeba się spakować na szybko i niczego nie zapomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#truestory #chwalesie
Zmarnowana kasa imo, bo oglądać tam nie ma czego, brak imprez, a wygrzewać na słońcu można równie dobrze w lądowej Hiszpanii.
Kanary to na jesieni i najlepiej Teneryfa, albo gran canaria.
@CzarnyIwan zazdro, chciałabym nic korzystać z lastow :(
Miłej zabawy!
Pojechałbyś do Alicante, Walencji, albo Barcelony to miałbyś równie ciepło, a przy okazji byś coś zwiedził i poimprezował.
Kanary fajne na jesień, albo zimę. Byłem w ostatnie świata bożego narodzenia w Playa de Las Americas i sobie chwalę.
No ale czego się spodziewać po ludziach jadących w 2018