Aktywne Wpisy
mrocznegacie +367
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Wniosek: Sporo obywateli USA (o ile to tam się dzieje akcja), to milionerzy/miliarderzy.
#westworld
@kulfon_wulkanizator:
1. Skąd wniosek że tylko obywatele USA? Taka atrakcja może ściagać ludzi z całego globu.
2. Aktualnie na świecie jest 33 MILIONÓW milionerów (liczone w $)
3. To przyszłość, ludzi może być 2x więcej, a milionerów 5x
Heh aż tak uważnie nie oglądałem i musiało mi umknąć. A z tylko amerykańskimi turystami też jakoś tak mi się skojarzyło po linii najmniejszego oporu :)
Ciekaw jestem jak wygląda świat na zewnątrz parku, skoro tam stosowane są takie technologie. Te skrawki z zewnątrz w drugim sezonie nie wskazują na jakieś znaczące postępy technologii, albo znowu czegoś nie zauważyłem. Może dowiemy się w
@kulfon_wulkanizator: a i tak nie stać ich na wyszkolenie i wyposażenie ochrony xD
@Lucider5: https://www.reddit.com/r/westworld/comments/8twq0h/the_numbers_on_the_allblack_book_profile_in_the/e1b5556/ mogą być i te i te daty, w zależności jakiego timestampu użyli, to mogą być te 2117-2480 wg mnie, ale chodzi tu o daty w których william.exe odtworzył te wydarzenia tak samo jak William w parku :)
NloW LOG1320107 2011-10-31T17:23:20 2388-04-28T20:53:20
X7vE LOG1333521 2012-04-03T23:30:00 2392-07-29T10:00:00
Pomiędzy jednym a drugim mija dzień(?), może kilka dni, a tu jest kilka miesięcy, a podczas testowania miba jako hosta kilka lat. To drugie jest nawet zrozumiałe, może tak mu się to potoczyło w jakiejś wersji wydarzeń, ale to pierwsze nie ma kompletnie sensu