Wpis z mikrobloga

Mam taką rozkminę. Czy czasem przegrywy i stulejarze nie tkwią w swoim #!$%@?, bo tak im wygodniej?
W końcu nikt niczego od nich nie wymaga, nie mają żadnych zobowiązań poza pracą/szkołą. Zero wysiłku, który trzeba włożyć w relacje międzyludzkie. Owszem pewnie są przypadki, kiedy ktoś ma naprawdę szpetny ryj i ma pod górkę w kontaktach międzyludzkich, ale no szczerze. Ja sam mam ryj 4/10 i jestem ulaną świną, a planuję ślub! Więc jak na moje przegrywy tkwią w tym stanie, bo im tak wygodniej. Bo nic nie muszą.
#przegryw #przemyslenia #stulejacontent #gownowpis
  • 83
  • Odpowiedz
@LeniwiecPracoholik: dokładnie tak jest. Łatwiej ponarzekać i zwalić winę na innych za swoje #!$%@?. Może na tym polega idea hasztagu #przegryw. Nie chodzi o przegrane życie, a o przegraną psychikę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja na przykład wchodzę tu poczytać jak bardzo można mieć nasrane w głowie i być ograniczonym :D
  • Odpowiedz
@LeniwiecPracoholik: ale akurat twarz nie jest ich największym problemem. Przecież ci ludzie nic ze sobą nie robią tylko się użalają, zazwyczaj nawet pracy nie mają tylko mieszkają z matką/ojcem. Nie wiem jakim przegrywem trzeba być żeby w tych czasach nie złapać pracy choćby za minimalną i nie wynająć jakiegoś pokoju w mieście tylko siedzieć na dupie i się użalać.

No i oczywiście teraz powinna przyjść panna, ale taka 7/10+, wbić
  • Odpowiedz
@LeniwiecPracoholik:
Problem z przegrywami nie polega na byciu brzydkim tylko braku normalnych kontaktów z kobietami i rówieśnikami. Im dłużej ktoś jest tego pozbawiony, tym problem staje się większy, jak śnieżna kula, a potem zaczyna cię przerastać.
  • Odpowiedz