Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +65
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
W końcu nikt niczego od nich nie wymaga, nie mają żadnych zobowiązań poza pracą/szkołą. Zero wysiłku, który trzeba włożyć w relacje międzyludzkie. Owszem pewnie są przypadki, kiedy ktoś ma naprawdę szpetny ryj i ma pod górkę w kontaktach międzyludzkich, ale no szczerze. Ja sam mam ryj 4/10 i jestem ulaną świną, a planuję ślub! Więc jak na moje przegrywy tkwią w tym stanie, bo im tak wygodniej. Bo nic nie muszą.
#przegryw #przemyslenia #stulejacontent #gownowpis
Nie pytaj skąd wiem
@WiFoN_xD skąd wiesz? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja na przykład wchodzę tu poczytać jak bardzo można mieć nasrane w głowie i być ograniczonym :D
No i oczywiście teraz powinna przyjść panna, ale taka 7/10+, wbić
https://www.wykop.pl/wpis/32464081/teoria-volodii-coraz-czesciej-sie-potwierdza-dla-w/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Qraape czyli atencjusze?
@Czarzy pisałem, że twarz może być tylko czasem
Problem z przegrywami nie polega na byciu brzydkim tylko braku normalnych kontaktów z kobietami i rówieśnikami. Im dłużej ktoś jest tego pozbawiony, tym problem staje się większy, jak śnieżna kula, a potem zaczyna cię przerastać.