Wpis z mikrobloga

Co to prezesa to dziwi mnie fakt że ta solaro blacharo coś siedzi z nim. Przecież on nie ma nawet żadnych pieniędzy dla których mogła by ona z nim być, raczej jego mikrus 5cm w zwodzie też nie jest tego przyczyną więc niech ktoś mnie oświeci co jest tego powodem? No chba nie miłość xD Druga sprawa taka że siedzą piją, strimują a za ścianą siedzi syn tej Agi i gra w gry na kompie...
#rafatus #danielmagical
  • 15
@TuRezyser: Jaki syn? Co ty tworzysz. ;x Ona ma córkę i ma odebrane prawa rodzicielskie w stosunku do niej, wychowują ją jej rodzice, a dziadkowie małej w Koszalinie, a ona mieszka w Warszawie na Mokotowie bodajże, no i ona i Prezes nie są ze sobą, mówią to co lajwa, nieważne czy na Youtube czy na Instagramie... Przyjaźnią się jedynie i Rafatus pracuje teraz najprawdopodobniej w tej branży co ona i mają
Nie mam pojęcia, przychodzą mi do głowy wyłudzenia VAT (karuzele podatkowe), wyłudzenia kredytowe, do takich procederów na dużą skalę potrzebnych jest sporo ludzi, dużo słupów, pionków które mają dzięki temu naprawdę stosunkowo dużo kasy tak jak ona, a nie są to często osoby szczególnie lotne czy inteligentne.
Generalnie, jak stwierdził azor, ona generalnie zajmuje się blacharstwem, generalnie to wygląda tak, że jak potrzebujesz, to ona wyklepie Ci auto( ͡° ͜ʖ ͡°)
i generalnie ona z azorem nie jest, ale za fejm mu generalnie blache wyklepuje w jego porshe carriera. Ogólnie generalnie coś mówiła, że widuje się w pewne dni z dzieckiem, nie wiem w jakie konkretne, ale mówiła na którymś stream, że generalnie widuje się