Aktywne Wpisy
Futerix +97
U mojego dziecka w szkole postawili automat ze słodyczami, są snikersy, chipsy i cola itp. Do automatu kolejka jak za dawnych czasów, małe dzieci stoją z nosami przyklejonymi do szyby, woźna pilnuje, żeby się automat nie #!$%@?ł, no cyrk po prostu. Mój dzieciak mnie dzisiaj prosił, czy może jutro wziąć do szkoły pieniążka i sobie coś wybrać. Staraliśmy się go wychowywać bez słodyczy, wpajać zasady zdrowego żywienia, ale wszystko wydaje mi się
thority +1419
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
Mirki, tone w długach. Sam nie wiem po co to pisze, przez ojca #!$%@? sie na długi rzedu 20k. Na początku splacalem to sumiennie, jednak straciłem pracę i od marca jestem na bezrobociu. Co miesiac przedłużam termin pozyczki za 150zl... To mnie wykonczy, mam juz dosyc. Mam dopiero 22 lata, a przez to wszystko juz nie chce mi sie zyc. Nawet do gowno roboty nie moge sie dostac, rata miesieczna do 650 z hakiem przez 3 lata. Nie wiem mirki, ale powoli zaczynam rozwazac najgorsze. Wiem, ze 20k to dla was smiech, ale mnie to przerasta. Sam chciałem pomoc wyjsc ojcu z dlugow (80 tysięcy ponad) w rezultacie czego sam sie pogrzebalem, a ojciec gdzieś wyjechal i ani widu ani slychu o nim. Eh mirki moze wy byscie pomogli, zatrudnię sie za kazde pieniadze. Potrzebuje ich jak tlenu. Pragnę zyc jak kazdy z nas, ale jak zaraz czegoś nie wykombinuje to z duzym prawdopodobienstwem skoncze wiszac na sznurze. :(
#feels #anonimowemirkowyznania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Jak ktoś ma Ci pomoc gdy piszesz z anonimowych?
@dmde
@sylwke3100
@88roman
Polska B, podlasie. Jestem tym juz zmęczony. Na ulotkach zarobie, szkoda tylko ze odkad ojca nie ma zmuszony jestem utrzymywac sam siebie i swoja siostre i juz nie ogarniam. Wstydze sie nick podawać, bo juz tu siedze spory kawał czasu i po ludzku glupio mi po prostu. Myślałem, czy by nie wykupic jakiegoś ubezpieczenia na zycie i z soba skończyć. Temat pozyczek zostal by splacony, a
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Odpal wujaszka google, wpisuj praca holandia odwiedz strony wiatrak i niedziela, jak sie sprezysz to w sobote bedziesz busem smigał do NL. za 2 tyg masz pierwsze euro na koncie. U niemiaszków też pracy jest więcej jak chętnych. Jak nie ćpasz, nie chlasz zawodowo i w miare umiesz liczyc to wyjdzesz na prostą. Jak siostra ma 18
Inna sprawa, że właśnie takie przedłużenie to najgorsza możliwa rzecz. Bierzesz na te wpłaty jakieś pokwitowania, płacisz przelewem czy ręcznie?
Generalnie tak jak ci mówią inni 20 tys zł to nie jest taki straszny dług. To jest ledwie 3 - 5 lat większego zaciskania pasa i to wszystko. Poszukaj