-chciałbym mieć dziewczynę -chciałbym wreszcie zaliczyć -chciałbym czuć się dla kogoś ważny -chciałbym poczuć się dla kogoś atrakcyjny -nie chcę być samotny
A z drugiej strony:
-nie chciałbym wydawać pieniędzy na dziewczynę -nie chciałbym by dziewczyna ograniczała moje hobby i zainteresowania -nie znoszę braku logiki w zachowaniu kobiet -łatwo mnie wyprowadzić z równowagi -gdybym został zdradzony to bym tego dziewczynie nie darował
@Wykopus_Mirkus_Rex: napisałem, żebyś nie był #!$%@?ą. użalasz się nad sobą publicznie - nie masz dziewczyny, bo one nie czują od Ciebie pewności siebie tylko gościa z syndromem miny zbitego psa.
@Wykopus_Mirkus_Rex: Najpierw zamień ,,chciałbym" na ,,chcę". Wtedy zmieniasz gdybanie w potrzebę i kodujesz w mózgu. A, no i w kontaktach z kobietami nie mów, że chciałbym, mógłbym, moooże chciałbym a może niechciałbym.. Bo to oznaka niezdecydowania.
-chciałbym mieć dziewczynę
-chciałbym wreszcie zaliczyć
-chciałbym czuć się dla kogoś ważny
-chciałbym poczuć się dla kogoś atrakcyjny
-nie chcę być samotny
A z drugiej strony:
-nie chciałbym wydawać pieniędzy na dziewczynę
-nie chciałbym by dziewczyna ograniczała moje hobby i zainteresowania
-nie znoszę braku logiki w zachowaniu kobiet
-łatwo mnie wyprowadzić z równowagi
-gdybym został zdradzony to bym tego dziewczynie nie darował
I jak żyć, mircy, jak żyć?
#niebieskiepaski #tfwnogf #rozowepaski #zwiazki #samotnosc
albo rybki albo akwarium.
Komentarz usunięty przez autora
użalasz się nad sobą publicznie - nie masz dziewczyny, bo one nie czują od Ciebie pewności siebie tylko gościa z syndromem miny zbitego psa.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
i prawiczek
Komentarz usunięty przez autora