Zakładam nowy tag #trueschoolprzegryw w związku z napływem dynamiczniaków do tagu #przegryw W komentarz krótko opiszcie swoje polozenie w świecie ruchania ( ͡°͜ʖ͡°) Ja zacznę: - 168cm/96kg kissless virgin - zakola - Zarost ala tiger bonzo - bęben - morda 1-2/10 - brak umiejętności rozmów z ludzmi poza internetem - garb od ciagłego chodzenia ze spuszczoną głową - długi przekraczające sume ktora kiedykolwiek zarobie - 30lat, nadal nie mieszkam sam - brak auta, brak nawet roweru - chorobliwa potliwość - płaskostopie - jedyna rozmowa z kobieta to: "dzien dobry" do pani w żabce - śmiganie kapucyna 3x razy dziennie, 21x w tygodniu, 90xmiesiacu - rucham wał z kołdry uformowany na kształt humanoidalnej postaci - wstydzę się rozmawiać przez telefon, nawet z wlasna matką... żarcie zamawiam tylko online, a w notatce do dostawcy pisze ze jestem osobą niesłyszącą, a gdy juz sie pojawi to macham jak #!$%@? łapami i pokazuje na uszy ze niby nie slyszę, wiec daje 50 i #!$%@? nie czekajac na resztę :/ dlatego zawsze staram sie brac zamowienie np. za 49zł - więcej skarpet mam sztywnych za łóżkiem niż czystych w szafie
w notatce do dostawcy pisze ze jestem osobą niesłyszącą, a gdy juz sie pojawi to macham jak #!$%@? łapami i pokazuje na uszy ze niby nie slyszę, wiec daje 50 i #!$%@? nie czekajac na resztę
@Indikatiwus_presentusaktiwus: bycie niskim otyłym onanistą z fobią społeczną to dla ciebie cos niemozliwego? na pewno jest nas więcej, dlatego zakladam ten tag
W komentarz krótko opiszcie swoje polozenie w świecie ruchania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zacznę:
- 168cm/96kg kissless virgin
- zakola
- Zarost ala tiger bonzo
- bęben
- morda 1-2/10
- brak umiejętności rozmów z ludzmi poza internetem
- garb od ciagłego chodzenia ze spuszczoną głową
- długi przekraczające sume ktora kiedykolwiek zarobie
- 30lat, nadal nie mieszkam sam
- brak auta, brak nawet roweru
- chorobliwa potliwość
- płaskostopie
- jedyna rozmowa z kobieta to: "dzien dobry" do pani w żabce
- śmiganie kapucyna 3x razy dziennie, 21x w tygodniu, 90xmiesiacu
- rucham wał z kołdry uformowany na kształt humanoidalnej postaci
- wstydzę się rozmawiać przez telefon, nawet z wlasna matką... żarcie zamawiam tylko online, a w notatce do dostawcy pisze ze jestem osobą niesłyszącą, a gdy juz sie pojawi to macham jak #!$%@? łapami i pokazuje na uszy ze niby nie slyszę, wiec daje 50 i #!$%@? nie czekajac na resztę :/ dlatego zawsze staram sie brac zamowienie np. za 49zł
- więcej skarpet mam sztywnych za łóżkiem niż czystych w szafie
#przegryw #stulejacontent #niebieskiepaski #rozowepaski #trueschoolprzegryw
@ChamskoCytuje: xDDDD
wybitne osiągnięcie w kraju, gdzie 60% 30-latków mieszka z rodzicami
Komentarz usunięty przez moderatora
co