Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jakbyście dowiedziały się, że wasz facet niedługo zanim go poznałyście leczył się na chorobę weneryczną po przygodnym seksie oralnym z dziewczyną poznaną w klubie rzuciłybyście go?

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 10
@Andrzej0123: sama wenera to tam pikuś. choroba jak każda inna. bardziej by mnie martwiło, że nie widzi problemu w tym, że sobie śmignął z laską w klubie. tu już bym się zastanowiła, czy chcę być z kimś kto sobie ciupcia z randomową dziewczyną w kiblu. więc dla mnie większy problem to zabawa w klubach a nie choroba.
@AnonimoweMirkoWyznania: ale to, że obca laska zrobiła mu loda to nie był przypadek. nieszczęśliwy wypadek. on był tego świadomy. skoro zrobił to (nie 10 lat temu, ale max parę miesięcy, skoro złapał syfa i go leczył spotykając się z opką) gdy by to miało miejsce x lat temu to spoko, każdy popełnia błędy. no nie wiem. ja mam do tego takie podejście - dajesz sobie obciągnąć/wyruchać w kiblu w klubie -