Wpis z mikrobloga

Serio, wytłumaczy mi ktoś dlaczego ludzie robią z tego marnego, generycznego raperzyny z soundcloud'a jakieś męczennika i bohatera? K---a przecież ten gość n---------ł swoją dziewczynę, pobił więźnia dlatego że był homoseksualistą, do tego był ćpunem no k---a rzeczywiście wzór do naśladowania. Codziennie na świecie giną ludzie którzy byli bardziej wartościowi od niego, ale nie, trzeba zrobić z niego bohatera bo był raperem i umar xD. Inb4 OP to janusz rocka i metalu xD
#xxxtentacion #rap
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rattlehead16: i widzisz. Nie interesujesz się zbytnio rapem, ale musisz wejść i napisać swoje cztery słowa odnośnie tego. A wystarczyło przejść obojętnie i to wszystko. Co do dziewczyny, to łykasz jak pelikan.
Tu masz napisane co i jak.
  • Odpowiedz
@Rattlehead16: więźnia nie pobił dlatego, że był gejem tylko, dlatego że próbował go zgwałcić.
A to pytanie to nie wiem skąd, nie rozumiesz jak działają tak proste zjawiska socjologiczne czy o co chodzi? To chyba za dobrze o tobie nie świadczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikt go za wzór przecież nie podaje ale był popularny więc wielu fanów, którzy lubili jego muzykę zasmuciła jego śmierć najnormalniejsza
  • Odpowiedz
@djnorbert: Skąd przypuszczenie że nie interesuję się rapem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ShadyTalezz: Spoko, rozumiem smutek ale z tego co widzę to ludzie robią z niego kogoś w rodzaju świętego. No ta, rzeczywiście świetny, generyczny rap dla edgy trzynastolatek. Spójrz na oceny jego albumów na Rateyourmusic, najnowszy album Kanyego Westa wciąga go na śniadanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: YouTube, Facebook. Wszędzie natykam się na komentarze jaki to on był wyjątkowy.
No to nie wiem, chyba słuchaliśmy innych albumów. Ja tam słyszę jedynie cringowy emo rap z edgy tekstami o samobójstwie xD. Polecam Jpegmafia, to jest dopiero oryginalny i zajebisty rap ( ͡º ͜ʖ͡º). Chociaż przyznam że SAD! jest całkiem słuchalnym utworem.
  • Odpowiedz
@Rattlehead16:
Bo był wyjątkowy ¯\_(ツ)_/¯ to wcale nie znaczy, że ktoś go podaje za przykład albo wybiela. Nie był czarno biała postacią ale po c--j fani mają o złych rzecz po śmierci wspominać, Budden to w podcaście ładnie wyjaśnił
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1251&v=_WIeBvsNhfQ
przewiń sobie do 5:45 żebyś całego nie musiał oglądać. Swoją drogą Budden to oldhead, który często ma spiny z nowymi graczami i patrzy na nich bardzo krytycznie a jakimś cudem
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Ależ jasne, szanuję gusta muzyczne innych ludzi jak p------n ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Btw myślę że potem zmienił swoją opinię o MBDTF, bo chyba uznał ten album za drugi najlepszy w dorobku Kanyego w późniejszym filmie.
  • Odpowiedz