Aktywne Wpisy
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
No i się zaczęło kłapanie ryjami lewaków:
- wywalić religię ze szkół
- wywalić 500+
- posadzić kaczkę i obajtka
- porzucić zakaz handlu w niedzielę
- zalegalizować aborcję
- zalegalizować związki partnerskie
... a jeszcze nawet nie wyszedłem z pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #heheszki #bekazprawakow
- wywalić religię ze szkół
- wywalić 500+
- posadzić kaczkę i obajtka
- porzucić zakaz handlu w niedzielę
- zalegalizować aborcję
- zalegalizować związki partnerskie
... a jeszcze nawet nie wyszedłem z pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #heheszki #bekazprawakow
Piszę na wieść, że (chyba xD) chciałoby mi przeprowadzić kolejną edycję #wykopowyturniejszachowy
Post ma na celu sprawdzenie ile byłoby chętnych do takiego turnieju w #szachy.
Myślę też, że fajnie by było gdyby @wykop, @m__b czy @a__s sypnęli jakimś wykopowym gadżetem dla zwycięzcy. Symboliczna nagroda i może jakieś wykopowe odznaczenie tym razem?
Ostatnie edycje były dość mocne obłożone i całkiem dobrze zorganizowane przez użytkownik @Fuv. Szacunek mireczku, pozdrawiam ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Tym razem ja, wicemistrz ostatniej edycji, chciałbym podjąć się organizacji tego festiwalu blunderów i niedoczasów. Zainteresowanych uczestnictwem proszę o plusowanie mojego komentarza pod tym postem, a także same plusowanie tego wpisu celem trafienia do większej ilości mireczków i mirabelek, którzy chcieliby spróbować swoich sił w grze królewskiej.
Jako, że w ciemie bity nie jestem w kwestii szachów to można liczyć na dobrą organizację z mojej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #wykopowyturniejszachowy #szachy #grybezpradu #lichess #sport #rozrywka
@Tomus: tę sprawę będę chciał rozstrzygać w następujący sposób. Jeśli przegrywający będzie miał wątpliwości co do uczciwości swojego przeciwnika w partii będzie mógł zgłosić swoją partię (link do gry lichess) do arbitra (mnie). Lichess jest o tyle fajny, że ma wystarczające narzędzia żeby dowieść czy ktoś oszukiwał czy też nie. Chciałbym również, aby w turnieju była pełna transparentność i linki do każdej z gry były widoczne
Komentarz usunięty przez autora
@medievil: nie. Strony szachowe analizują każdą partię (poprzez silnik szachowy). Dla każdego ruchu masz przypisywaną punktację. Jeśli ktoś ciągle gra na idealnie takim samym poziomie, bez rozbieżności (np. wykonuje same najlepsze ruchy, choć niekoniecznie) to już wiadomo, że jedzie na bocie.
Oprócz tego mają jeszcze inne sposoby/algorytmy wykrywające cheaty, ale też nie jestem specjalistą