@lastro: sami musieliśmy płacić, jak ktoś mówił że nic chce, to go j----a polonistka, wychowawczyni dzwoniła do rodziców, to wszyscy jechali i k---a spali w teatrze
@orbitowski Rozumiem, że Ciebie w tym wieku interesowała i fascynowała sztuka? No proszę, nie widzę w ich zachowaniu niczego co nie jest dość typowe dla nastolatków.
@DziewczynaMirka: w zasadzie nie , ale pojechałem raz z wycieczka szkolna do Wrocławia obejrzeć panoramę Racławicka i do dziś pamietam ten obraz . To było duże przeżycie . Dzisiaj dzieciaki maja za dużo wszystkiego. Internet sra im na głowę i nie potrafią odróżnić
@PilariousD typowa gadka człowieka, który nie ogląda sztuki. I oczywiscie pewnie zaraz mi napiszesz, ze skonczyles ASP albo jestes dyrektorem muzeum sztuki i masz do czynienia ze sztuka codziennie... @camaro98 wystarczy ze sam sie pochwaliles.
@caos: Myślę, że matka karmiła Cię za młodu smażonym przeciągiem z procy, stąd twoje bariery w rozumowaniu, objawiające się używaniem na przemian słów: dzban i ograniczony dzban. Tato to Janusz, że zapamiętałeś imię ?
@orbitowski: zdjęcie milion razy obiegło internet i było już wyjaśniane, że dzieci siedzą na telefonach, bo mają zainstalowane specjalną aplikację, gdzie wyświetlają się jakieś dodatkowe informacje nt. ekspozycji
@DziewczynaMirka: w zasadzie nie , ale pojechałem raz z wycieczka szkolna do Wrocławia obejrzeć panoramę Racławicka i do dziś pamietam ten obraz . To było duże przeżycie . Dzisiaj dzieciaki maja za dużo wszystkiego. Internet sra im na głowę i nie potrafią odróżnić
@camaro98 wystarczy ze sam sie pochwaliles.
Komentarz usunięty przez autora
@camaro98: Kto to ?