Dostał ktoś bana na facebooku? W sumie pisałem z kumplem na messengerze, wysłałem mu zdjęcie jakiejś laski i za chwile ban. Nic publicznie nie pisałem, tylko w prywatnej wiadomości. Konto niby zostało dezaktywowane i poprosili o weryfikacje tożsamości poprzez wysłanie skanu jakiegoś dokumentu. Miał ktoś z tym do czynienia? Odbanowali? Jak długo trwała taka procedura? #facebook #ban
@manio1142 kiedyś miałem kilka banów po 30dni, ale to widoczne jest po zalogowaniu na pc, wyskakuje Ci takie okienko z informacją, że coś tam usunęli czy coś tam napisałeś i ile dni bana masz
@tomek_27: Twoje konto zostało zablokowane For more information, or if you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center. Takie cuś mam
Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ stwierdziliśmy, że nie masz uprawnień do korzystania z serwisu >Facebook. Więcej informacji o naszych zasadach zawiera Regulamin Facebooka. Jeśli uważasz, że Twoje konto >zostało wyłączone przez pomyłkę, skontaktuj się z nami.
@manio1142: Witam, mam pytanie, konto zostało odblokowane ??? Moje konto niestety też zablokowane, a nie mam pojęcia dlaczego :( pisałam odwołania , ale na żadne nie odpowiedziano... Mam nadzieje ze to nie na zawsze, bo mam tam strony
Ja mam tak samo. Już kiedyś miałem tam konto, ale permamentnie skasowałem. Teraz sobie znowu założyłem, normalnie wgrałem moje prawdziwe zdjęcia, wpisałem prawdziwe dane itd. Pisałem na messengerze tylko z jedną osobą. Po godzinie nagle mnie wylogowało i pisało, że moje konto musi zostać zweryfikowane, że wykryto "nietypową aktywność" itd. No to poprosili mnie o wysłanie swojego zdjęcia profilowego (znowu??), więc im wysłałem. Po dwóch dniach, dzisiaj dostaję informację po zalogowaniu "Twoje
Napisałem im taką oto wiadomość: Witam! Proszę powiedzieć, JAKIE zasady konkretnie naruszyłem? Który punkt regulaminu??? Pisałem sobie z koleżanką prywatne wiadomości, co tam było niezgodnego z regulaminem i waszymi zasadami???? Takimi działaniami tylko tracicie użytkowników i tym samym zmniejszacie obroty w serwisie, a co za tym idzie - spadają akcje firmy.
@manio1142: dajcie sobie spokój z tym facebookiem. Ja założyłem tam konto, ze trzy razy się zalogowałem aby obejrzeć jakieś strony na facebooku. Nie wysłałem ani jednej wiadomości, otrzymałem dwa "zaproszenia" od kogoś z Hiszpanii, które zignorowałem. Po miesiącu znowu próbuję się zalogować a tu zonk: "Twoje konto zostało zablokowane For more information, or if you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center." Tylko dla formalności
@trancefan1986: dajcie sobie spokój z tym facebookiem. Ja założyłem tam konto, ze trzy razy się zalogowałem aby obejrzeć jakieś strony na facebooku. Nie wysłałem ani jednej wiadomości, otrzymałem dwa "zaproszenia" od kogoś z Hiszpanii, które zignorowałem. Po miesiącu znowu próbuję się zalogować a tu zonk: "Twoje konto zostało zablokowane For more information, or if you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center." Tylko dla formalności
#facebook #ban
Twoje konto zostało zablokowane
For more information, or if you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center.
Takie cuś mam
Komentarz usunięty przez autora
Witam, mam pytanie, konto zostało odblokowane ??? Moje konto niestety też zablokowane, a nie mam pojęcia dlaczego :( pisałam odwołania , ale na żadne nie odpowiedziano... Mam nadzieje ze to nie na zawsze, bo mam tam strony
For more information, or if you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center." Tylko dla formalności
For more information, or if you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center." Tylko dla formalności