Ja na przykład idę na sztukę do Krystyny Jandy troszkę się pomartwić. Nie będę się cieszył z tym motłochem. Zwycięstwo jest dla mądrych a nie dla polaczkow #pdk #bekazlewactwa
@siusiumajtki: nadal nie udowodniłeś, że to patologia. Ja się piłką nożną interesuję poza mundialem i jest to jedno z wielu moich zainteresowań. Jest wiele mundialowych Januszy, którzy tylko wtedy stają się kibicami, natomiast pytam gdzie widzisz patologię na mundialu?
@drzuo Po cześci masz racje, ale czy jest coś złego w kibicowaniu reprezentacji swojego kraju? Wydaje mi się że nie, z własnego przykładu mogę powiedzieć, że nie jaram się siatkówką i piłka ręczna ale jak grają Polacy to zawsze sobie mecz obejrzę, a mecze w piłkę nożną oglądam jak #!$%@? bo coś tam kiedyś grałem na studiach
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
Ja się piłką nożną interesuję poza mundialem i jest to jedno z wielu moich zainteresowań. Jest wiele mundialowych Januszy, którzy tylko wtedy stają się kibicami, natomiast pytam gdzie widzisz patologię na mundialu?
@M2M6: a które spotkanie masz na myśli? Bo są trzy.
@M2M6: Część osób ma zablokowany ten tag, więc wyniki niezbyt wiarygodne będą.
minus Mireczku i wracam dalej do lurkowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)