Wpis z mikrobloga

Wykop to jednak stan umysłu. Rudzki zły, Borek zły, Kołtoń zły, Pol zły, Szpakowski zły, Laskowski zły, Jonca zły, nie znają się, #!$%@? komentują, robią siebie idiotow ma Twitterze, tylko miraski spod tagu #mecz to kwintesencja wiedzy piłkarskiej, co niektórzy pierwszy raz z piłką maja doczynienia od aktualnego mundialu albo #!$%@? o wyższości jednego piłkarza nad drugim przez pryzmat jednego meczu co jest idiotyczne więc lepiej od razu przyznac się że po prostu jest się fanboyem jednego a nie nadawać temu porównaniu #!$%@? kontrastu.
#mundial
  • 13
@aryss też uwielbiam komentatorów z c+, ale również lubię posłuchać tych z Eleven czy nawet TVP, bo Laskowskiego lubię, a do Szpaka mam dużą sympatię i szczególnie dlatego lubię Misję Futbol gdzie są ludzie ze wszystkich prawie stacji i nikt tam po siebie nie jedzie, wszyscy się lubią i szanują i rozmawiają o piłce a nie walczą między sobą, która stacja lepsza, sami wiedzą jak jest ze raz jedna stacja ma dużą
Nie wiem w sumie co Rudzki na Twitterze robi, ja go znam głównie z c+ i ligi angielskiej i dobrze go wspominam.

@kkarol93: Rudzki prywatnie jest bardzo sympatycznym facetem. Aż dziw ze mu aż tak #!$%@? na tt. W PS nawet redaktorzy cisną z niego shadow bekę.
@kkarol93: bo prawda jest taka że żaden z komentatorów nie potrafi komentować, w meczu jest 0 rzeczowych odniesień do taktyki poza "zespół X gra piłką więc ma dużo posiadania, a zespół Y gra z kontry". 99% komentarza to podawanie nazwiska gracza przy piłce XD Strejlau przynajmniej trochę więcej powie na temat, ale i tak żeby cokolwiek sensownego usłyszeć trzeba brytyjskie studio obejrzec.
@Markos1977 ja nie stawiam ich na tym samym poziomie, tylko pisze ze ludzie tutaj #!$%@? się do każdego dziennikarza sportowego. Skoro mają taką wiedzę to nikt im nie zabrania dziennikarzem zostać.