Wpis z mikrobloga

Mirki, czy waszym zdaniem Xiaomi Mi A1 w wersji 64gb za 650zl to dobry wybór? Zależy mi na szybkości działania i dobrych zdjęciach.

Do tej pory faworytem był Honor 9, ale cena ponad 2x tyle i zaczyna przemawiać rozsądek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#xiaomi #telefony #technologia
  • 12
@brck89: za taką kasę to może lepiej jakieś używane Mi5S ze snapem 821. Szybszy będzie na bank, a jak mu wgrasz LOS to też długo wytrzyma na baterii.
@brck89: ja bym nie szedł w huawei. Mają te swoje kiriny które są mocno średnimi procesorami. Lepiej coś ze snapdragonem 6xx / 8xx, wgrać #googlecamera i masz super fotki, czego na huawei nie osiągniesz.
@dajpandolara: nie dla mnie ten telefon tylko dla żony, żadna zarzutka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@FLAC: miałem P9 i był spoko. Honor 9 ma jakby nie było parametry z p10. Kusi mnie ten aparat w nim najmocniej
@brck89 a1 podejrzewam że będzie mieć gorszy aparat od honora, więc jak to ma być dla babeczki to patrz na wydajność jak największą, wiadomo nikt nie lubi jak telefon muli, ale patrz też na aparat, żeby nie zawiódł. Nie zmień jej też telefonu na słabszy czy z gorszym aparatem, cofanie się jest okropne.
@Viscoplaster: https://www.pepper.pl/promocje/xiaomi-mi-a1-ibuygou-464gb-17799-85394

Żeby było tanio i bezpiecznie:
1. Ustaw walutę jako USD na IBuyGou
2. Na swoim PayPalu dodaj kartę Revolut
3. Płać oczywiście PayPalem, wybierz swoją kartę Revolut i w opcjach przeliczania waluty wybierz "przelicz u wystawcy karty" (PayPal ma mega niekorzystne kursy)

Kupiłem kilka rzeczy w tym sklepie bez najmniejszych problemów, ale w razie czego piszesz o zwrot w PayPalu, kasa wróci na kartę w ciągu ok. 3 dni