Aktywne Wpisy
MagicAlonso +17
Ja #!$%@? zbliżam się do trzydziestki. Ostatnią znajomą duszę poznałem 3 lata temu. Jak się poznaje kogoś w tym wieku? xD
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pytanie #wykop30plus
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pytanie #wykop30plus
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania
Pluje na wszelkie historie o dziewicy, o chodzeniu po wodzie itd itd...
Jestem ateistą, a mam wrażenie że robię więcej dobrych rzeczy niż nie jeden chodzący do kościoła "w strachu że coś być może jest po drugiej stronie".
Czy według religii powinienem iść do nieba czy piekła?
#ateizm #wiara #pytanie
Czy według wiary trafię do nieba czy do piekła?
Nie dość że zabił rękoma ludzi tyle osób, to stawia swoje dobro ponad dobrem innych.
Czeka nas nieistniejące piekło, albo nieistniejące niebo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem gejem, w dodatku rudym. Murzynem o błękitnych oczach i mam żydowskie pochodzenie xd
Mniej więcej tak to wygląda, z naciskiem na "nieistniejące". Księża też ludzie, a kim są ludzie by nas osądzać czy trafimy do nieba czy piekła?
@grzesiek23Gda: w oczach boga katolickiego według kleru tak. stworzył cię takim żebyś poszedł do piekła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@grzesiek23Gda: której? Katolicyzmu to do piekła, bo odrzuciłeś miłość Boga czyli wiarę w niego.
@Piottix: nie, chyba, że lubisz się cyrkać w pupcię. Według KK bycie homo to nie grzech, jedynie życie, zachowywanie się, kochanie i bycie razem z kimś jako homo jest grzechem.
@Naxster: a no dobra, jak byłeś homo przed rokiem 2000 to do piekła a jak po 2000 to już zależy xD, szkoda że wielu księży uważa inaczej
No a osądza Bóg i nad tym nikt się nie zająknie.