Aktywne Wpisy
diabeu255 +17
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
JEST-SUPER +18
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie
Dobra... wszystko wszystkim, ale to już jest przegięcie... Carrioner ma się za bardzo inteligentą osobę (a jak wiadomo jest osobą publiczną), ale ta popisówka i publiczne obrażanie mojej osoby przez Carrionera z pewnością nie świadczy o jego inteligencji, a o jej braku, tak samo jak i o braku SZACUNKU. TO ZNIESŁAWIENIE I NĘKANIE MOJEJ OSOBY od kiedy rozstaliśmy się... a przez co? Przez TOTALNY BRAK SZACUNKU w moją stronę! On stara się zniszczyć mi życie! WYPISUJE DO LUDZI PRYWANE WIADOMOSCI, ŻE JESTEM KUR** NIE ROBIĄC DOSŁOWNIE NIC! Ja tej sprawy tak nie zostawię i zgłoszę to na policję.
Mimo wszystko, życzę Carrionerowi jak najlepiej!
#carrioner #youtube #wykop #dlive #steemit #twitch
Kręć Mayłsza. Typek ewidentnie sobie myśli, że jak wszystko przykryje po płaszczykiem INSULT COMEDY ŻANRA, to może wyzywać ludzi kiedy chce. Sarkazm - słowo wytrych, znalazł się freedom of speech warrior. Niech ktoś go pozwie skutecznie, to może w końcu weźmie odpowiedzialność za swoje czyny w końcu. Swoją drogą, niezły z niego hipokryta, jak wytykał Awięc, że nie potrafi odróżnić życia realnego od internetowego.
BTW, możesz powiedzieć coś więcej o nim,