Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
mówi mu się jakaś oczywistość w stylu ze człowiek ma dwie ręce a on nie mając się do czego d---------c zaraz odpowiada
TAAK? A MASZ NA TO BADANIE? ;)) TYLKO BEZ LINKUF DO WIKIPEDII HEHE BO WIADOMO TO NIE JEST ZRODLO NAUKOWE
ty mu mowisz no typie rozejrzyj się wyjdź z piwnicy przeciez każdy ma dwie ręce nikt tego nie bada bo po co
i tutaj nastepuje zwrot akcji bo ten intelektualista przekonany o swojej wyzszosci zaklada fedore, bierze fiuta w garść i wreszcie moze napisać to slowo które tak niedawno poznal i czytamy
AHA CZYLI DOWUD ANEGDOTYCZNY ;)) NO TO DZIĘKUJĘ ZA ROZMOWĘ :))
nastepnie nastepuje prawdopodobnie akt masturbacji spowodowany podnieceniem wywolanym przez poczucie ze wreszcie wygral w internecie
tacy sa najgorsi
O ile w teorii nie ma w tym nic złego - wręcz przeciwnie - o tyle w praktyce wypada to komicznie. Ludzie chcą żebyś podawał im wyniki badań tam, gdzie są zbędne albo trudno sobie w ogóle wyobrazić, jak miałaby wyglądać
@Slonx słusznie czujesz się skonsternowany, bo wpis jest właściwie o tobie xd
prosze panstwa mamy tutaj piękny przyklad wykopowego intelektualisty o mózgu ogromnym lecz nie funkcjonujacym niestety, prosze nie dotykac bo moze ugryźć
Największy ból d--y to masz Ty tutaj, że ktoś Ci każe udowadniać Twone wysrywy zamjast je łykać jak młody pelikan ;)
zaczales obrazać bezpośrednio mnie wiec nie kompromituj się już elo
K---a gniję xD
No tak... wcale xD
kończe z tobą gadkę bo widze że średnio z tym u ciebie
problem w tym, że jeszcze prawdopodobnie nikt poza mną nie zdążył się tym zainteresować xD