Wpis z mikrobloga

• 476
najlepsze jak dyskutuje się z jakims intelektualista z wykopu który się nauczył nowego zwrotu xD
mówi mu się jakaś oczywistość w stylu ze człowiek ma dwie ręce a on nie mając się do czego d---------c zaraz odpowiada
TAAK? A MASZ NA TO BADANIE? ;)) TYLKO BEZ LINKUF DO WIKIPEDII HEHE BO WIADOMO TO NIE JEST ZRODLO NAUKOWE
ty mu mowisz no typie rozejrzyj się wyjdź z piwnicy przeciez każdy ma dwie ręce nikt tego nie bada bo po co
i tutaj nastepuje zwrot akcji bo ten intelektualista przekonany o swojej wyzszosci zaklada fedore, bierze fiuta w garść i wreszcie moze napisać to slowo które tak niedawno poznal i czytamy
AHA CZYLI DOWUD ANEGDOTYCZNY ;)) NO TO DZIĘKUJĘ ZA ROZMOWĘ :))
nastepnie nastepuje prawdopodobnie akt masturbacji spowodowany podnieceniem wywolanym przez poczucie ze wreszcie wygral w internecie

tacy sa najgorsi
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@lazer Też mnie to niesamowicie bawi. Wykop, a czasem mam wrażenie, że i pół polskiego Internetu, przeżywa ostatnio jakieś j----e oświecenie - wszyscy nagle chcą BADAŃ i DOWODÓW na wszystko.
O ile w teorii nie ma w tym nic złego - wręcz przeciwnie - o tyle w praktyce wypada to komicznie. Ludzie chcą żebyś podawał im wyniki badań tam, gdzie są zbędne albo trudno sobie w ogóle wyobrazić, jak miałaby wyglądać
  • Odpowiedz
  • 0
@lazer: Jestem trochę skonsternowany, bo w sumie pasta nawet zabawna, ale z drugiej strony dowody anegdotyczne serio są do d--y.

@Slonx słusznie czujesz się skonsternowany, bo wpis jest właściwie o tobie xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@InnyKtosek

Najgorsi są tacy, którzy biorą wszystko na swój prosty chłopski rozumek

prosze panstwa mamy tutaj piękny przyklad wykopowego intelektualisty o mózgu ogromnym lecz nie funkcjonujacym niestety, prosze nie dotykac bo moze ugryźć

dookoła nas żyją inwalidzi bez
  • Odpowiedz
  • 2
@Slonx bo jesteś jedną z tych osób, które zawsze i wszędzie domagają się DOWODÓW NAUKOWYCH - nie ważne, czy w dyskusji jest na nie miejsca i cokolwiek da się przy ich pomocy rozstrzygnąć, czy nie (albo czy w ogóle w tym temacie jakiekolwiek istnieją).
  • Odpowiedz
  • 1
@Slonx taka prawda Mirku - na wykopie twoje wpisy często wyznaczają poziom, ale nie można zapominać, że tutaj najczęściej dyskutujesz z intelektualnym planktonem. Niestety też często widać, że jedyne co masz wspólnego z nauką, to pisanie o niej na wykopie i czytanie nagłówków badań naukowych.
  • Odpowiedz
@InnyKtosek: we wpisie? no tak ale nie kierowalem tego bezposrednio do ciebie dzbanie, natomiast ty piszac

prosty chłopski rozumek

zaczales obrazać bezpośrednio mnie wiec nie kompromituj się już elo
  • Odpowiedz
@lazer:

no tak ale nie kierowalem tego bezposrednio do ciebie dzbani

No tak... wcale xD

prosze panstwa mamy tutaj piękny przyklad wykopowego intelektualisty o mózgu ogromnym lecz
  • Odpowiedz
@lazer: mi ostatnio wykopek na głównej napisał, żebym udowodnił moją własną diagnozę nowej sytuacji wynikami badań, publikacjami etc.
problem w tym, że jeszcze prawdopodobnie nikt poza mną nie zdążył się tym zainteresować xD
  • Odpowiedz