Wpis z mikrobloga

Czytam niektóre opinie i załamuję ręce.
#!$%@? malkontenci.
Redzi na razie pokazali wyłącznie miasto za dnia, a niektórzy już narzekają, że gra nie wygląda jak oryginalny Blade Runner.
A ludzie z CDP WYRAŹNIE MÓWILI, że nie chcą kolejnej cyberpunkowej kopii Blade Runnera.
Nie chcą kolejnego cyberpunka wzorowanego na latach 80.
Chcą cyberpunka rzeczywiście futurystycznego.

Ale po co zajmować się malkonentami.
Zdecydowanie przeważają opinie zafascynowanych zapowiedzią fanów gatunku.

#e3 #cyberpunk2077 #gry #cdprojektred
Pobierz Trolljegeren - Czytam niektóre opinie i załamuję ręce.
#!$%@? malkontenci.
Redzi na...
źródło: comment_S8tru6sLHctWn3zzQ9PIZcVxDxJRldAI.jpg
  • 45
A ludzie z CDP WYRAŹNIE MÓWILI, że nie chcą kolejnej cyberpunkowej kopii Blade Runnera.

@Trolljegeren: A jak wygląda cyberpunk wzorowany na obecnych czasach? Wizja z nowego Blade Runnera wcale nie jest wzorowana na latach 80

Chcą cyberpunka rzeczywiście futurystycznego.

@Trolljegeren: No to chyba trochę zmienili plany od czasu tej wypowiedzi. Projekty pojazdów, brutalistyczna architektura, iskrzące androidy, moda i subkultura punków, to wszystko od razu kojarzy się z wizją przyszłości lat 80/90 i z takim filmami jak właśnie blade runner, pamięć absolutna czy mnemonic. Do mnie trafili takim klimatem i nie mogę się wręcz doczekać by w to zagrać.
@Trolljegeren: A ja mam w dupie to, że nie jest w nocy i deszczu brak. Nie o to chodzi. Trailer jest słaby, chaotyczny, rozczarowujący. Powiela schematy, brakuje mu całkowicie oryginalności. Identycznie wyglądają co dwa lata trailery do Farkrajów. Ja ciągle wierzę w to, że gra będzie świetna, bo ufam CDPR, ale sam zwiastun zawiódł mnie niemiłosiernie.
Do tego graficznie jakiś 2016 rok. Taka prawda.