Aktywne Wpisy

bArrek +61
Dzisiaj otrzymałem paczkę od @chearru z tego wpisu https://wykop.pl/wpis/87361555/nie-ukrywam-ze-jest-mi-po-prostu-bardzo-przykro-pr
Na jednym z tostów znalazły się dwa małe paproszki mam nadzieję że to brudek z jej stupek 🥵 tosty najpierw całe wycalowalem a później zjadłem i muszę przyznać że nigdy wcześniej żadna potrawa nie smakowała mi tak bardzo! Oprócz tego dostałem również parę dwóch bardzo aromatycznych skarpetek w ramach gratisu! To było zdecydowanie najlepiej wydane 200zl w życiu!
Na jednym z tostów znalazły się dwa małe paproszki mam nadzieję że to brudek z jej stupek 🥵 tosty najpierw całe wycalowalem a później zjadłem i muszę przyznać że nigdy wcześniej żadna potrawa nie smakowała mi tak bardzo! Oprócz tego dostałem również parę dwóch bardzo aromatycznych skarpetek w ramach gratisu! To było zdecydowanie najlepiej wydane 200zl w życiu!
źródło: 1000053337
Pobierz
PEPE_Le_Sfont +59
Rockstar jak zwykle dowalił do pieca. Miasto nudystów na Florydzie? Myślisz sobie, że na bank będą tam super widoczki, zupełnie jak w Słonecznym Patrolu bez ubrań, a tu takiego wała, miasto rozklapciałych wielorybów i pomarszczonych flądr. Jak z tym obozem altruistów-kanibali w GTA 5 - stado blobfishów XDDDD
#gta6 #gtavi #gta #rockstargames
#gta6 #gtavi #gta #rockstargames
źródło: maxresdefault
Pobierz

#e3