Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +277
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +816
Mieszkam na Tajwanie od ponad 3 lat, kręciłem kiedyś vlogi o życiu tutaj. Niedawno kupiłem GoPro6 plus szelki do montowania kamery na klatkę piersiową, wychodzi z tego fajny POV ( ͡° ͜ʖ ͡°). #pdk
Mam mikrofon, mogłyby wyjść ciekawe filmy pokazujące drogi, ruch uliczny, architekturę, piękne krajobrazy, interrakcje z ludźmi (różne sytuacje na drodze). Do tego zdarza mi się wyjeżdżać do Singapuru, Hong-Kongu, Japoni. Mogłyby również powstać filmy z tamtych okolic. (Skupiając się na perspektywie ze skutera/motocykla)
W załączniku widoczki z powrotu do domu. Uczelnię mam zaraz nad oceanem, mamy nawet swoją plażę! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bambusowylas #vlogi #youtube #yt #tajwan #pytanie #japonia #dalekiwschod #widoczki #motoryzacja #drogi #ciekawostki
no i #muzyka #crockettstheme
Aha no i w sumie ten wyjątek nowego budownictwa - nowe mieszkania warte miliony też potrafią wyglądać jak gemela bo po prostu nikt o nie nie dba.
Co do vloga to pewnie warto spróbować. Też nie raz myślałem żeby samemu coś opowiadać, ale o
@Soju: Tak dokładnie ten :) nie wiem czemu, ale zupełnie mi się nie podoba. Zwłaszcza w porównaniu do pięknej Taipei 101. Jedyne co to biblioteka tam była fajna. No i jedzenie też było super (zwłaszcza na weselu i w domu u dziewczyny)
@wyindywidualizowanyentuzjasta: Tutaj w sumie mało kto trąbi (tylko ja) ale pare razy zdarzyło mi się uczestniczyć w bardzo gorącej sytuacji. Będę dodawać ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Chętnie bym się wybrał znów na Tajwan, bo chętnie bym wszedł na Snow Moutain. Ale chyba w tym roku się nie uda.