Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1655
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
SaIamanca +195
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
nawiązując do poprzedniego posta, chciałbym zaprosić wszystkich chętnych Mirków i Mirabelki do wspólnej #gry w #projectzomboid. Jest to izometryczna gra survival, w której wcielamy się w jednego z ocalałych, żyjących JESZCZE ludzi w świecie opanowanym przez wirusa #zombie . Celem gry jest przetrwać jak najdłużej - zbierając zapasy, eksplorując mapę, budując kryjówkę i... współpracując z innymi żyjącymi. Klimat jak w The Walking Dead. Gra nie wybacza błędów: jedno ugryzienie czy zadrapanie może nas wpędzić do grobu - czy to przez wirusa czy przez naszych przyjaciół, którzy stwierdzą, że lepiej nas dobić :D
Zbieramy ekipę na #discord https://discord.gg/bptp4s
Gramy przez #steam. Gra kosztuje obecnie ~ 50zł.
Planujemy wkleić do rozgrywki trochę #roleplay a co za tym idzie tworzymy swoje postaci, nadajemy im odpowiednie cechy charakteru i staramy się przetrwać (zamiast biegać po mapie jak samobójcy).
A poza tym to jestem fest chętny
drugą sprawą jest to że nie jest z pierwszej osoby i troszkę mi to przeszkadza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
64bit OS required
Processor: Intel 2.77GHz Dual Core
Memory: