Aktywne Wpisy

Moseva +30
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +31
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

https://youtu.be/Y1267pWrMFA
Zapraszasz 5 osób ze swojego refa, które regularnie doładowują konto i masz doładowania za free.
Prócz tego, za jedno polecenie masz zniżkę -10%, za dwa -20%, za trzy - 30% i za cztery - 40%.
Możliwe, że gdzieś jest jakiś haczyk, ale na ten moment nie znalazłem. Tak czy siak, mam numer w tej sieci już od ponad trzech lat i śmiało mogę ją polecić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby ktoś chciał przejść do Mobile Vikings to można zrobić to klikając tutaj bez refa lub tutaj z moim refem
#cebuladeals #siecikomorkowe
źródło: comment_CPhsFH1Hv8rDifwdEwtsjvZwP563dZgD.jpg
Pobierz"Akcja działa wstecz w taki sposób, że jak posiadasz już dwie polecone osoby, to:
- pierwsze nowe polecenie da Ci 10 %
- drugie da Ci kolejne 10
- trzecie
Jeżeli masz już jakichś Vikingów na pokładzie, wystarczy, że zaprosisz mniej. I za tych mniej dostajesz zniżkę tak, jakbyś zapraszał "do pięciu", ale nie musi ich być aż tyle.
W praktyce to wygląda tak. Zaprosiłeś już 3, musisz zaprosić 3, by mieć za free.
3
My chcieliśmy być uczciwi dla naszych Vikingów i dać im szansę, by nie musieli zapraszać aż 5, tak jak wszyscy inni. I jeszcze marudzą...smutno nam ( ͡° ʖ̯ ͡°)