Wpis z mikrobloga

Zmiany w #mobilevikings - na lepsze!

https://youtu.be/Y1267pWrMFA

Zapraszasz 5 osób ze swojego refa, które regularnie doładowują konto i masz doładowania za free.
Prócz tego, za jedno polecenie masz zniżkę -10%, za dwa -20%, za trzy - 30% i za cztery - 40%.
Możliwe, że gdzieś jest jakiś haczyk, ale na ten moment nie znalazłem. Tak czy siak, mam numer w tej sieci już od ponad trzech lat i śmiało mogę ją polecić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdyby ktoś chciał przejść do Mobile Vikings to można zrobić to klikając tutaj bez refa lub tutaj z moim refem

#cebuladeals #siecikomorkowe
onionhero - Zmiany w #mobilevikings - na lepsze!

https://youtu.be/Y1267pWrMFA

Z...

źródło: comment_CPhsFH1Hv8rDifwdEwtsjvZwP563dZgD.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beniamin-k: no mi brakuje dwóch osób, które muszę znaleźć przez następne 150 dni i nie będę płacić nic, bo przenoszą stare refy, ale tylko przez pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mireczki, halp!
  • Odpowiedz
@onionhero: @Zielony34: Pytałem o 2 moje polecenia i dostałem taką odpowiedź:

"Akcja działa wstecz w taki sposób, że jak posiadasz już dwie polecone osoby, to:
- pierwsze nowe polecenie da Ci 10 %
- drugie da Ci kolejne 10
- trzecie
  • Odpowiedz
@Zielony34: @onionhero: Dokładnie tak to działa. Jeżeli nigdy nie zapraszałeś, za każdego zaproszonego dostajesz 10% jego zasileń, aż do piątego, który daje Ci całkiem za friko.
Jeżeli masz już jakichś Vikingów na pokładzie, wystarczy, że zaprosisz mniej. I za tych mniej dostajesz zniżkę tak, jakbyś zapraszał "do pięciu", ale nie musi ich być aż tyle.

W praktyce to wygląda tak. Zaprosiłeś już 3, musisz zaprosić 3, by mieć za free.
3
  • Odpowiedz
@onionhero: Jedni muszą polecić dwa, inni trzy, kolejni cztery osoby. W zależności od tego, ilu zaprosiłeś wcześniej, tym łatwiej Ci będzie. Chcieliśmy ułatwić sprawę tym, którzy wcześniej godnie reprezentowali naszą załogę, tak by nie musieli robić całej roboty od początku.
  • Odpowiedz
@MobileVikingsPL: okej, a czy ta piątka poleconych musi być aktywna? Bo rozumiem, że otrzymuję część ich doładowań, a gdy mam już 5, to co wtedy? Zakładając że po pewnym czasie zrezygnują z usług MV albo po prostu zmienią numer?
  • Odpowiedz
@MichalQ20: Hej, za 11 osób dostałeś 190 punktów Vikinga, to prawie 200zł! W większości przypadków firmy zmieniające programy, nie przejmują się poprzednimi wynikami. Nikogo nie interesuje, że zebrałeś 60 świeżaków, kiedy teraz zbiera się paszczaki.
My chcieliśmy być uczciwi dla naszych Vikingów i dać im szansę, by nie musieli zapraszać aż 5, tak jak wszyscy inni. I jeszcze marudzą...smutno nam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz