Aktywne Wpisy
Zdradze wam przepis na spokojne i szczesliwe zycie w zwiazku - zone trzeba traktowac jak zone.
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
źródło: 3944163
Pobierz
rzzz +155
Badanie z końcówki 2023.
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
źródło: s-640-x
Pobierz

#prawo #ubezpieczenia #pytanie #pytaniedoeksperta #oc #pracbaza
źródło: comment_8b6N7r7yvrdAj111UDny615vuNg1BPAr.jpg
PobierzTo był wypadek w pracy?
A jeśli chodzi o oc to trudno tu coś ugrać. Co masz napisane na karcie przyjęcia w szpitalu?
Jeśli masz NNW to może tu szukać jakiegoś odszkodowania, a tak to raczej lipa.
Wypadek z wlasnej glupoty, w takich syt zadziala ubezpieczenie albo nww? (nie jechalem, tylko czyscilem)
opis na karcie "czyszczenie lancucha w motocyklu przy pracujacym silniku"
takie troche ukryte "gosc #!$%@?, sam sie prosil"
Może i byś coś mógł dostać z nnw, jeżeli w instrukcji obsługi moto jest coś takiego jak "kiedy moto stoi na podnóżku centralnym łańcuch można czyścić przy pracującym silniku na biegu jałowym bądź biegu pierwszym".
Ale wątpię :D
Albo jakaś tragedia przy rąbaniu drewna, piłowaniu etc.
Sama nazwa mówi ubezpieczenie od Następstw Nieszczęśliwych Wypadków.
Czy ci przyznają to druga kwestia, ale próbować warto.
Oczywiście jeśli takowe posiadasz :D
Co do OC to wiem, że np znajomy dostał, bo przewrócił się wysiadając z auta i złamał rękę.
gdyby ktos mial jeszcze jakas wskazowke z gory dziekuje.
PS przepraszam brak pl znakow ale jedna reka here ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dokumentuj wszystko, prześwietlenia, usg, wypisy ze szpitala, badania etc i to wszystko później skopiowane wyślij razem z wnioskiem do ubezpieczyciela). Jak ci coś przyznają i bedzie ci się wydawało za mało to śmiało sie odwołuj. Oni często zaniżają bo przecież Polak się o
OC jest dla innych - odszkodowanie dla osób trzecich za szkody, które wyrządzi kierowca.