Wpis z mikrobloga

#modameska #logikaniebieskichpaskow

Wyobraźcie sobie, jest czerwcowy wieczór, spotykacie swojego szefa i dostajecie zaproszenie na szklaneczkę whisky. Wchodzicie i poproszono was o ściągniecie butów. Po czym wasz szef ma przed oczami taki widok. Ja bym was nigdy już nie traktował zbyt poważnie.

Druga sytuacja, pierwsza randka ze świetna dziewczyna. Idziecie do niej i ściągacie buty. Profit? Tego wieczoru możecie dłużnej pograć w grę albo cokolwiek tam robicie przegrywy.
Dan_Glannzig - #modameska #logikaniebieskichpaskow 

Wyobraźcie sobie, jest czerwco...

źródło: comment_VsaUNFxX1MypX7uuwPvhfTSicbyQDMwo.jpg

Pobierz
  • 112
  • Odpowiedz
@Dan_Glannzig: mnie bardziej od tych skarpet ciekawi co przewiduje klasyczne spotkanie z szefem na szklaneczce whisky po poproszeniu o sciagniecie butów. troche mnie ciekawi a troche mnie martwi
  • Odpowiedz
@Dan_Glannzig: Zaraz sie zleci stado manletów mówiących że to niby wygodne itd. a przecież są zwyczajne stopki dla mężczyzn poniżej kostki, ale wyglądające normalnie. Te są typowo kobiece. Tak samo mi pewnie byłoby wygodnie w spódniczce w lato, ale mam męski odpowiednik - przewiewne materiałowe spodenki.
  • Odpowiedz
@Dan_Glannzig: @chozagaraze: @Gr3gor: 2k18 a Wy dalej dajecie #!$%@? w czym chodzą inni faceci XD takie skarpetki nosi się do określonego typu obuwia i w określonych okolicznościach, może się Wam to podobać lub nie ale to tylko kwestia estetyki a mieszanie w to kwestii płci to głupota XD facet będzie facetem niezależnie od skarpetek
  • Odpowiedz