Aktywne Wpisy
Kwatermistrz +67
#ufo #mh370
Jest grubo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętacie Malaysia Airways MH370 i nagrania z satelit oraz z UAV?
Coraz większe poszlaki wskazują że to nie fejk.
Autorem wycieku prawdopodobnie jest komandor porucznik US Navy Edward C. Lin.
Oskarżony wpierw o działanie z obcym wywiadem (Chiny/ Tajwan), czego do końca/ nie udowodniono.
Ujawnił zastrzeżone dane (ale nie obcym służbom).
Dochodzenie rozpoczęło się wkrótce po tym, jak Lin zgłosił
Jest grubo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętacie Malaysia Airways MH370 i nagrania z satelit oraz z UAV?
Coraz większe poszlaki wskazują że to nie fejk.
Autorem wycieku prawdopodobnie jest komandor porucznik US Navy Edward C. Lin.
Oskarżony wpierw o działanie z obcym wywiadem (Chiny/ Tajwan), czego do końca/ nie udowodniono.
Ujawnił zastrzeżone dane (ale nie obcym służbom).
Dochodzenie rozpoczęło się wkrótce po tym, jak Lin zgłosił
Kauabanga +18
czyli trzeba sprzedac PGNiG, KGHM, PKO BP, PZU, PGE, PKN Orlen, JSW, Lotos, Tauron i Enea zeby byla kasa na obietnice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale to sobie wymyslili.
#wybory #lewackalogika #polityka
ale to sobie wymyslili.
#wybory #lewackalogika #polityka
Wybrałem się oddać krew. W ośrodku zobaczyłem ładną dziewczynę, która chwilę później zniknęła za drzwiami gabinetu. Musiałem poczekać na swoją kolej. Kiedy pani doktor mnie wezwała, usadziła mnie właśnie koło niej. Zauważyłem, że patrzy w moją stronę, jednak kiedy obróciłem się do niej, spuściła wzrok. Zacząłem tępo patrzeć przed siebie, widząc co chwila, jak zerka na mnie. Siedzieliśmy tak dobre 15 minut. Po tym czasie wyszedłem, ona została jeszcze chwilkę, ponieważ pierwszy raz oddawała krew, a lekarki chciały się upewnić, że nic jej nie będzie. Na zewnątrz poprosiłem o kawę i usiadłem przy stoliku. Po chwili wyszła, również poprosiła o kawę i... usiadła naprzeciwko mnie. Nie wiedziałem jak nawiązać rozmowę, więc po prostu szybko wypiłem kawę i wyszedłem. Wychodząc zauważyłem jeszcze, że patrzy na mnie. I zamknąłem drzwi.
#pasta #rozowepaski #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cesarz_Polski