Wpis z mikrobloga

@Yrrrr: prawo autorskie tak masz racje typ zlamaĺ to prawo i prawo RODO ktore weszlo od maja o przetwarzaniu danych . A teraz pokaz mi gdzie Rafonix pokazuje dane tego chlopaka?? Z fejkowego konta na fb ?? Czy zdjecia?? Wybacz ale mc jest miejscem publicznym i mogl go nagrywac tak czy siak .
@roofi27: Rafonix nagral film na ktorym mowi ze nie chce aby jakiekolwiek dane bylo rozpowrzechnianie w internecie a jezeli nie daje zgody i jest film na ten temat i masa shotow znaczy ze typ lamie prawo kumasz
@Yrrrr: moje odniesienie do twojego argumentu brzmi nic mu nie zrobia bo mala szkodliwosc czynu i brak uszkodzenia ciala do 7 dni. Natomiast jak to mowisz poszkodowany moze miec problem ze strony prawnej za udostepnoanie danych osobowych bez zgody wlasciciela. Czego dalej nie rozumiesz
@Yrrrr: jezeli tak jest to za nagrywanie policjantow tez mozesz byc skazany a jakos tak nie jest zrozum za nagrywanie w miejscu publicznym nie ma kary inaczej kazdy kto nagrywa vlogi idac ulica mialby #!$%@? bo ktos aie nie godzi na film rozumiesz a ten poszkodowany to tak samo youtuber
@Yrrrr: i pozwol ze cie doinformuje ten poszkodowany sam sie ustawil z Rafonixem podawajac mu miesjce z wpisem 1vs1 wiec wytlumacz mi teraz jakie beda zeznania tego typka skoro sam zaproponowal pojedynek hmm
Chwileczke Rafonix gada na filmiku ewidentnie ze chce mu strzeli lepe po czym typek napisal 1vs1 czegos nie rozumiesz czy moze specjalnie udajesz glupiego bo wiesz ze Ci pale argumenty. Tak masz racje policjant jest funkcjonariuszem publicznym a co w takim razie z manifestacjami hmm ?? Ogladasz pyta pl nagrywaja ludzi na manifie i nic a dlaczego poniewaz przed nagrywaniem lub po musisz wyrazic zgode lub nie na publikowanie tego a skoro